Böyle vekil varken düşmana ne gerek? 'Türkiye işgalci'

Böyle vekil varken düşmana ne gerek? 'Türkiye işgalci'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı canlı yayında yaptığı açıklamalar ile herkesi şaşkına çevirdi ve açıklamaları nedeniyle çok sert tepkiler aldı. İşte ayrıntılar;

Habertürk televizyon kanalında yayınlanan ‘Türkiye’nin Nabzı’ programına katılan Mersin Milletvekili Atıcı, canlı yayında birbirinden ilginç cümleler kullanarak başta kendi parti taraftarları olmak üzere birçok kişinin tepkisini çekti.

Türkiye’nin Afrin operasyonuna ilişkin konuşan Atıcı, canlı yayında skandal ötesi kelimeler kullandı.

TSK’nın Afrin’de yürüttüğü operasyona işgal diyen Milletvekili Atıcı, “Afrin’e yaklaşım şu anda yanlıştır” diye konuştu.

CHP Milletvekili Aytuğ Atıcı, skandal sözlerine şöyle devam etti:

“Türkiye'nin Suriye'deki üstlendiği rolden; Amerika'nın, Rusya'nın ve Suriye'nin, PYD'nin rahatsızdır. Çünkü Türkiye'nin kendine biçtiği rol İdlib'tir, Afrin değildir. Biz Astana Süreci'nde İdlib için anlaştık. Şimdi de Afrin'e doğru yöneldiğimiz için büyük bir rahatsızlık oluştu. Afrin'e yaklaşım şu anda yanlıştır. Afrin'in işgali şu anda yanlıştır. Türkiye'nin yapacağı operasyondan terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD'nin rahatsız olacaktır.”

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.