Bozdağ'dan Akşener'e çağrı: Cumhurbaşkanımızdan özür dile

Bozdağ'dan Akşener'e çağrı: Cumhurbaşkanımızdan özür dile

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Diyarbakır'da açıklamalarda bulundu. Bakan Bozdağ, dün İyi Parti il binasının kurşunlanmasına ilişkin de konuştu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Diyarbakır'da açıklamalarda bulundu.

Bakan Bozdağ, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığını Anayasa Mahkemesi'ne taşımak beyhude bir arayıştır." ifadelerini kullandı.

Bozdağ, 'Kılıçdaroğlu'nun ve yanındakilerin seccadeye ayakkabı ile basması büyük saygısızlık. Kılıçdaroğlu daha önce de başörtüsü için 1 metrekarelik bez parçası demişti. Bazıları 'Mücahit' Kılıçdaroğlu diyor. Biz daha önce seccadeye ayakkabı ile basan mücahit görmedik. Bunu kınamamak yanlış olur. Biz doğru olanı yapıyoruz. Din istismarı yapanlar oruç tutmadan iftara gidenlerdir.

 

İYİ PARTİ BİNASINA 'KURŞUN' SORUŞTURMASI

 

Olayın aslı belli olmadan partimizi hedef gösteren açıklamalar kabul edilemez. Sosyal medyada atılan iftiralara göre hareket etmek siyasi partilerin genel başkanlarına yakışmaz. Partimizi hedef alan parti başkanları gerçek ortaya çıkınca utanmışlardır. O yüzden Sayın Akşener'i Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan özür dilemeye davet ediyorum.' dedi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.