Bozdağ'dan flaş Muharrem İnce iddiası! Gözünü oraya dikti

Bozdağ'dan flaş Muharrem İnce iddiası! Gözünü oraya dikti

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, 24 Haziran seçimlerine ve gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Bozdağ, Muharrem İnce ile ilgili de flaş bir iddia ortaya attı. İşte ayrıntılar;

Başbakan yardımcısı Bozdağ, 24 Haziran seçimleri, bedelli askerlik, Adil Öksüz ve Muharrem İnce’ye ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

ALMANYA’NIN ARAŞTIRMA YAPMASI LAZIM

Adil Öksüz’ün Almanya’da olduğuna dair iddialara ilişkin konuşan Bozdağ, “Adil Öksüz'ün Almanya'da olup olmadığına, Almanya'da ise nerede olduğuna dair Alman hükümetinin araştırma ve açıklama yapması lazım" diye konuştu.

BEDELLİ AÇIKLAMASI

Bedelli askerlik tartışmalarına da değinen Bozdağ, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ihtiyaçları dikkate alınarak bedel ve yaş sınırı belirlenecek, ona göre adım atılacak" dedi.

İşte Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

''Terörle mücadele seçim var diye askıya alınamaz. Terörle mücadelenin gerektirdiği kurallar neyse kesintisiz devam edecektir. OHAL uzatılmayarak kaldırılabilir.

“SONUNDA İNCE AK PARTİ’YE KATILACAK”

“AK Parti’nin büyük bir değiştirme, dönüştürme gücü var. AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne değişen dönüşen hep CHP olmuştur. CHP zihniyetinin dönüştüğünü görüyoruz. Cumhurbaşkanımızın böyle büyük bir dönüştürme gücü var. Herhalde sonunda Muharrem İnce AK Parti’ye katılma kararı alacaktır. Bu gidiş oraya doğru gidiyor.

“DUYUMLAR GELİYOR, MUHARREM İNCE GÖZÜNÜ İSTANBUL’A KOYMUŞ DİYORLAR”

CHP’de genel başkanlık kavgası olur. Şu anda bu seçim sistemi, kaybedenin kaybolacağı bir sistem. Kaybeden bırakacak, yarıştan da siyasetten de çekilecektir. CHP’de iki başlılık var. Acaba Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı kaybedince, Kılıçdaroğlu genel başkanlığı mı kaybedecek? Onu hep beraber göreceğiz seçimde.

Ama tabi Muharrem İnce, öyle duyumlar geliyor. Hemen genel başkanlığa oynamayacak. Gözünü İstanbul’a koymuş diyorlar. Şu anda hedefi cumhurbaşkanlığı falan değil. Bir yere belediye başkanlığı için yatırım yapıyor diyorlar.

Göreceğiz CHP’de bir değişim olacak. Nasıl olacağını hep beraber göreceğiz.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.