Bu da noter dehşeti 66 yaşındaki kadının ayağını kırdılar

Bu da noter dehşeti 66 yaşındaki kadının ayağını kırdılar

Avukatına vekalet vermek için İstanbul Şişli'deki notere giden 66 yaşındaki Fatma Çamur, noter işlemlerini yaparken görevli katibin eşi tarafından darp edildi.

2 Ocak'ta avukatına vekalet vermek için İstanbul Şişli'deki notere giden 66 yaşındaki Fatma Çamur, noter işlemlerini yaparken görevli katip ile tartışma yaşadı. İddiaya göre; tartışmanın büyümesi üzerine noter katibi kadın, polis olan kocasını arayarak durumu anlattı. Bunun üzerine polis olan A.E., noter binasına geldi.

Noterdeki işlemlerinin ardından Fatma Çamur yanında bulunan kızları, Semra Yetiş, Sevda Çamur ve oğlu Güven Çamur ile birlikte dışarıya çıktı.

ayagi-kirildi-hasta-siyasetcafe.jpg

Fatma Çamur ve çocuklarının iddiasına göre; tam bu sırada tartıştığı katibin eşi polis memuru A.E. ile karşılaştı. Polisin saldırısına uğradığını öne süren Fatma Çamur’un saldırıda ayağı kırıldı ve yüzü tanınmayacak hale geldi. Yaşlı kadının kızı Semra Yetiş'in de olay anında kulak zarı patladı. Çıkan kavgada polis memuru A.E.'nin de parmağının kırıldığı belirtildi. Fatma Çamur'un oğlu Güven Çamur ise polise mukavemetten gözaltına alındı.

Savcılığa verdiği ifadede olay anını anlatan Fatma Çamur, şöyle konuştu:

'Noter katibi vekaletnameyi hazırladı. Oğlum ve kızlarım bu vekaletnameyi imzaladı. Sıra bana gelince ‘Okudum' yazıp imzalamam gerekiyordu. Ancak yaşlı olduğumdan yazmakta zorlanınca noter katibi kadın bana bağırmaya başladı. Kendisine bana bağırmamasını söyledim.

darp-edildi-siyasetcafe-001.jpg

Ayrıca oğlum da ‘Anneme neden bağırıyorsun' diye tepki gösterdi. Kadın o esnada polis memuru olduğunu sonradan öğrendiğim eşini arayarak olay yerine çağırdı.Polis memuru önce oğlum Güven'e saldırdı. Daha sonra bana ve kızıma saldırdı. Beni yere düşürüp ayağıma tekme attığı için ayağım kırıldı. Darp raporum mevcuttur. Kızım Semra'nın da bu darp sonucunda kulak zarı patlamıştır. Duyma güçlüğü çekmektedir' diye konuştu.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.