Bu da oldu! Gaziantep'te eve giren hırsızlar sıvıyağ çaldı

Bu da oldu! Gaziantep'te eve giren hırsızlar sıvıyağ çaldı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde bir eve giren 3 hırsız dört teneke sıvıyağ çaldı.

İlginç olayın adresi Gaziantep’in Nizip ilçesi. Bir eve giren 3 hırsız evde bulunan dört teneke yağı çaldı. Kaçan hırsızlar kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Sıvı yağ fiyatlarının yüzde 100'e varan yükselişinin ardından Gaziantep’in Nizip ilçesinde sıvı yağ hırsızlığı da arttı. Hırsızlık vakaları üzerine geniş çaplu çalışma başlatan Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sıvı yağların çalındığı anları kayda alan güvenlik kameralarını inceledi.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

 

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, iki hırsızın bir evden teneke sıvıyağ bidonunun çalması yer aldı. Ekipler anbean kameralara yansıyan hırsızlık olaylarının ardından yürüttüğü operasyonlarda, A.Ç., Ö.G. ve E.B. isimli şahısları gözaltına aldı. Yasal işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen üç şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

FİYATLARI TAVAN YAPTI

 

Pandemi ile birlikte birçok ürünün fiyatlarında rekor artışlar yaşandı. Bu rekor artışlardan en çok ayçiçek yağı ve zeytin yağı fiyatları etkilendi. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimat verdiği belirtilirken fiyatların düşmesi bekleniyor.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.