Bu haber uzun süre konuşulur! Sosyetenin torbacısı avukat çıktı

Bu haber uzun süre konuşulur! Sosyetenin torbacısı avukat çıktı

İstanbul'un sosyetik isimlerine uyuşturucu satan avukat, düzenlenen operasyonla yakalandı.

İstanbul'da uzun süre konuşulacak bir uyuşturucu operasyonu düzenlendi. İstanbul Emniyeti'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu, Şişli ve Beşiktaş ilçelerinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre, Cihangir, Beyoğlu ve Nişantaşı başta olmak üzere "magazinsel" ve "lüks" olarak tabir edilen bazı semtlerde uyuşturucu madde satışı yapan biri avukat iki şüpheli, U.G. ve S.A. isimli uyuşturucu madde satıcıları suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

U.G.'nin avukat olduğu, polis uygulaması ve kontrollerinde görevi sebebiyle avukat kimliğini göstererek aramalara girmeden kolayca geçebileceği düşüncesiyle hareket ederek uyuşturucu satışı yaptığının tespit edildiği ifade edildi.

Şüphelinin, ünlü eğlence mekanlarına takılan sosyetenin önde gelen isimlerine uyuşturucu sattığı ortaya çıktı.

115 gram Skunk maddesi ele geçirildi. U.G.'nin aracında ve ikamet adresinde yapılan aramalarda ise satışa hazır halde paketlenmiş yedi gram kokain maddesi, 14 kilo 690 gram Skunk maddesi, hassas teraziler ve vakumlama makinesi bulundu.

"Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmalatı ve Ticareti Yapmak" suçundan adliyeye sevk edilen iki suç ortağı da tutuklanarak cezaevine yerleştirildi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.