Bu haberi okuyan Erdoğan 'Eyyy Osmanlı' diyecek!

Bu haberi okuyan Erdoğan 'Eyyy Osmanlı' diyecek!

Osmanlı Partisi Giresun İl Başkanlığı tarafından Giresun'da görev yapan basın mensuplarına iftar yemeği verildi...

Osmanlı Partisi Giresun İl Başkanlığı tarafından Giresun’da görev yapan basın mensuplarına iftar yemeği verildi.

Yerel ve ulusal basının ilgi gösterdiği iftar yemeğine Osmanlı Partisi İl Başkanlığı organize ettiği halde, rahatsızlığı sebebiyle partinin Giresun İl Başkanı Sunay Güneysu katılamadı. Ancak hem Giresun İl Başkanı Güneysu’yu, hem de partiyi temsilen, Osmanlı Partisi’nin Genel Başkanı İbrahim Ünye katıldı.

İftar yemeğine basın mensuplarının yanı sıra partiyi temsil eden komşu illerin ilçe başkanları ile parti üyeleri ve STK temsilcileri de katıldı.

Basın açıklaması yapan Osmanlı Partisi Genel Başkanı İbrahim Ünye de burada yaptığı açıklamada, toplu iftarların birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına güzel bir atılım olduğuna işaret etti.

Ünye'nin "Muhalefetin ne olduğunu Osmanlı Partisi gösterecek" sözleri ise dikkat çekti.

ÜNYE SÖZLERİNE ŞÖYLE DEVAM ETTİ:

"Mübarek ramazan ayında bizleri bir araya getiren Kadın kollarımıza Gençlik Kollarımıza ve Giresun il başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Bu akşam Giresun il başkanlığımızın Basına vermiş olduğu iftar yemeğindeyiz. Güzel bir iftar organizasyonu oldu gündem yoğun olduğu halde bir çok nokta da iftar organizasyonu olmasına rağmen geniş çaplı katıldınız bu yüzden sizlere tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum. Osmanlı Partisi şuanda Türkiye çapında Teşkilatlanmalarına devam ediyor. Teşkilat Başkanımız İsa Somuncuoğlu gece gündüz uyumuyor il il dolaşıyor. İlinizde koştura koştura gezen bir adam görürseniz o bizim teşkilat başkanımızdır. Şuanda bir çok ilde teşkilatımız bitirdik

2019 da pusulada seçimlerde Osmanlı Partisinin logosunu göreceksiniz tercih mührünü vatandaşlarımızdan 2019 seçimlerinde mührünü Osmanlı Partisi altına vurmasını isteyeceğiz Allah izin verirse. Şuanda bir erken seçim olacağını zannetmiyorum ver bir de şu ortam da en azından olursa da Osmanlı Partisi en yakın seçime hazır olacaktır. Halk görüyor ki Osmanlı Partisi yanlışa karşı elif doğruya karşı Vav zalime karşı elif mazluma karşı Vav olduğunu görüyor. Tüm çabamızı tüm uğraşımızı milletimiz için veriyoruz.

ŞU ANDA 33 İLDE ŞEHRİN EN İŞLEK CADDELERİN DE İL BAŞKANLIKLARIMIZ AÇTIK

33 ilde Osmanlı Partisinin tabelasını logosunu göre bileceksiniz şehrin en işlek caddelerinde. Giresun da ise Gazi caddesinde teşkilat binamızı açtık. Bulancak da ise Zafer YEŞİLTEPE Başkanımıza verdik bu görevi. Bulancak’ta Bulancak’ın en işlek caddesinde tabelamızı göreceksiniz. Tabi ki bu bizim çalışmalarımız koşturmamamız ilk seçimlere katılmak içindir. Bu hafta içeresinde de Allah izin verirse seçime girme yeterliliği belgemizi alacağız.

SÖYLEMLERİN DEĞİL EYLEMLERİN PARTİSİYİZ

Güzel projelerimiz var söylemlerin değil eylemlerin partisi olacağımızı söylemiştim ilk kurulduğumuz da işte bunu da gösteriyoruz. Biz eylemlerin partisiyiz Türkiye genelinde teşkilatlanmamızı hemen hemen bitiriyoruz her ilde olmaya çalışıyoruz. Beni az çok takip ediyorsunuz görüyorsunuzdur ki her gün bir ildeyim hiç durmuyorum her gün bir ili ziyaret ediyorum. Allah izin verirse halkın bu güzel teveccühünü kaçırmayacağız sandıkta da göstereceğiz.

BİZİM BARAJ SORUNUMUZ YOK

Biliyorsunuz baraj sorunu da kalktı ama bizim öyle bir sıkıntımız yok yapılan anket firmalarını yaptığı mini anketlerde siz basın mensupları da takip ediyorsunuz. Bizim hiç gitmediğimiz yerde bile halk bize teveccüh gösteriyor oy vereceğini söylüyor beklene bir parti olduğunu söylüyor çünkü bu gün hiç kimsenin partisi kalmadı. Herkesin bir kemik oyu vardı ama o yok herkes şunda eğer gerçek bir lider çıkarsa bizim sorunlarımıza değinirse biz o tarafa yöneliriz diyor ben televizyon ekranlarından bir açıklama yapmıştım Türkiye’de yoksulluk sınırı altın da kimse çalışmayacak demiştim bu söylemim büyük yankı oluşturdu güzel telefonlar aldık ben bu iddiamı tekrar söylüyorum. Bakın yine bir tecavüz olayı var. Bizim iktidarımız da söz veriyorum Tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlı evlatları benim evladım olacak bir tecavüz olayı olduğun da benim evladıma birisi tecavüz etse nasıl davranırdım deyip öyle davranacağım öyle ceza isteyeceğim. Bir kere idam cezasını Osmanlı Partisi getirecek Osmanlı Partisi haricinde hiçbir parti idam cezasını geri getiremez.

İDAM YASA TASARINI CUMHURBAŞKANMIZIN ÖNÜNE SUNSUNLAR

Biliyorsunuz ki sayın Cumhurbaşkanımız önümüze gelirse imzalarız demişti şuanda da AK Partini genel başkanı oldu kim getirecek Cumhurbaşkanımız önüne bunu sayın AK Parti genel başkanın dan rica ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız önüne gelmesini bekliyor bu yasa tasarısının lütfen bir zahmet sayın Cumhurbaşkanımızın önüne bu yasa tasarısını gönderin idam cezası gelsin benim polisime benim askerime kurşun sıkan kim olursa olsun affedilmeyecek kesinlikle af yasası diye bir şey yok bizim İktidarımız da teröristte kadına şiddette tecavüzcüye idam gelecek bu kadar söylüyorum. Hanımların yanından geçerken çekinecekler her gün Türkiye’de günde 2 tane kadın cinayeti oluyor. Ne kadar büyük bir sayı değil mi bana dehşet geliyor bu bildiklerimiz. Osmanlı Partisi İktidarın da kadına şiddeti sıfıra indireceğim söz veriyorum.

OSMANLI MUHALEFET OLMAK İÇİN GELEN BİR PARTİ DEĞİL

Osmanlı Partisi muhalefet olmak için gelen bir parti değil ama şuan Osmanlı Partisi beldeden köyden tutun da en yüksek büyük şehre kadar gördüğü bir yanlışı aman beni burada bir menfaatim olmaz mı deyip geri durmayacak Osmanlı Partisinin her bir ferdi buna Zafer başkanım da dahil Giresun ve Bulancak için konuşursak eğer orada bir yanlış görürse yanlışı babası dahil yapsa onun hesabını soracak sormasa ben teşkilatlarımdan sorarım. Muhalefetin ne olduğunu Osmanlı Partisi gösterecek nasıl mı mesela Bulancak da bir yol yapılıyor buna karşı gelmeyeceğiz diyeceğiz ki Allah razı olsun yol yapıyorsunuz ama biz olsak bu yolu örneğin 5 metre değil de 8 metre yapardık. Alt yapısını yapardık sonra üst yapısını yapardık bizim muhalefetimiz bu şekilde olacak yapıcı olacak rantçılarda kesinlikle hiçbir şekilde göz yummayacağız hem de muhalefet nasıl yapılırmış göstereceğiz."

Odatv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.