Bu hafta hangi filmler vizyona giriyor?

Bu hafta hangi filmler vizyona giriyor?

Türkiye’de bu hafta vizyona girecek olan 4’ü yerli 10 film sinemaseverlerle buluşacak. İşte vizyona giren o filmler;

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta hem yerli hem de yabancı filmler vizyona giriyor. Bu hafta vizyona girecek olan filmlerin özetlerini sinemaseverler için hazırladık.

 

 

İşte bu hafta vizyona girecek olan filmler;

Son Oyun

Sinan Tabanlı ve İlhan Akgül'ün yönetmenliğini üstlendiği "Son Oyun" adlı film, Avrupa'nın yeraltı dünyasında karanlık geçmişi olan bir adamın, işlediği suçların bedelini ödemeye çalışması konu alınıyor. Dram, aksiyon ve suç türlerinde işlenen filmin müzikleri Yıldıray Gürgen’e ait. Filmde Recep Yazıcıoğlu, İlhan Akgül, Ali Sürmeli, Deniz Oral ve Mehmet Işık rol alıyor.

Horoz Bayram

Yönetmenliğini Mustafa Diyar Demirsoy'un yaptığı komedi filminde, Abdullah Aslan, Sahra Zeyn, Hüseyin Taş, Zülfü Hamit Altın, Şükran Çağman ve Yuşa Perez gibi isimler rol alıyor. Filmin konusu, herkese borçlandığı kasabadan para kazanmak için İstanbul'a gitmenin çarelerini arayan bir adamın, bu uğurda çevirdiği oyun sonrası gelişen olayları anlatıyor.

Cici Babam

Meltem Bozoflu'nun yönettiği "Cici Babam", babaları öldükten sonra annelerinin yeniden evlenmesini istenmeyen üç kardeşin, kendini aileye kabul ettirmeye çalışan "cici baba"yı engellemeye çalışmasını konu alıyor.

"Güldür Güldür Show" programındaki ekibin hazırladığı filmde ; Onur Buldu, Mahir İpek, Derya Karadaş, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Yasemin Çonka, Burak Topaloğlu, Alper Kul, İrem Sak, Uğur Bilgin ve Arif Erkin Güzelbeyoğlu rol aldı.

Sandık

Mücahit Pehlivan'ın yönettiği filmin konusu, bir dağ köyüne nereden geldiği belli olmayan helikopterlerin bir grup sandığı bırakmasıyla birlikte gelişen olayları anlatıyor. “Sandık”ta rol alanlar isimler, Celal Bıyıklı, Adnan Tunalı, Çağlar Ozan Aksu, Sinem Yılmaz ve Mutlu Dereli.

Vallahi Hortladı

Volkan Adıyaman'ın kendi yazıp yönettiği film; 14 kişinin, ölümsüzlüğe kavuşmak adına yeniden dünyaya gelen ve kendilerine musallat olan bir adama karşı gelmeye çalışmalarını konu alıyor.

İlişki Durumu: Açık İlişki

Başrollerini Rebecca Hall ile Dan Stevens'ın paylaştığı film "İlişki Durumu: Açık İlişki", bir çiftin ilişki sınavını konu ediniyor. Jason Sudeikis, Gina Gershon ve François Arnaud'un rol aldığı filmin yönetmenliğini Brian Crano üstlendi.

Winchester Gizemli Ev

Helen Mirren, Jason Clarke, Sarah Snook, Angus Sampson ve Laura Brent'in oynadığı filmin yönetmen koltuğunda Michael Spierig ve Peter Spierig oturuyor.

Korku, gerilim ve biyografi türündeki filmin konusu; 19. yüzyılın en önemli ateşli silah üreticilerinden biri olan Winchester'ın varisi Sarah Winchester'ın yüzyıla yakın bir süredir anlatılan sıra dışı hikayesi..

Zamanda Kıvrılma

Ava DuVernay'in yönettiği "Zamanda Kıvrılma", bilim insanı olan babasının kaybolmasının ardından onu arayışa koyulan ve bu arayışı kozmik bir maceraya dönüşen bir gencin öyküsünü konu alıyor.

Macera türündeki filmde, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Chris Pine, Gugu Mbatha-Raw, Andre Holland, Zach Galifianakis, Michael Pena ve Storm Reid gibi isimler rol alıyor. Filmin senaryosu Jennifer Lee'ye ait.

Köpek Adası

Wes Anderson'ın animasyon türündeki filmi "Köpek Adası", Japonya'da otoriter bir yöneticinin emriyle köpeklerin çöp yığınlarından oluşan bir adaya gönderilmesi sonrası gelişen olayları konu alıyor.

"Maşa ile Koca Ayı 2: Sonsuz Arkadaşlık

Haftanın ikinci animasyon filminin konusu, Maşa isimli küçük bir kız çocuğuyla sirkten emekli ayı Mişka'nın maceralarını anlatıyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.