Bu kadarına da pes! Yatağının yarısını başkasına kiraladı

Bu kadarına da pes! Yatağının yarısını başkasına kiraladı

İrlanda'da yaşanan bir ev sahibi-kiracı olayı duyanları hayrete düşürdü. Hukuk okuyan genç bir kadın, ev sahibinin kendisine danışmadan bir üniversite öğrencisine, çift kişilik yatağının yarısını kiraladığını iddia etti.

İrlanda'da genç kadının kiracı olarak kalmakta olduğu odadaki çift kişilik yatağın bir tarafını kendisiyle hiçbir konuşma yapmadan hiç tanımadığı bir başka müşteriye kiralamak isteyen ev sahibi, odayı elinde tutmak istiyorsa bir yabancıyla yatağını paylaşması gerektiğini söyleyerek genç kızdan gecelik 25 Euro talep etti.

 

ÖĞRENCİ KORKUNCA EV SAHİBİ TEHDİT ETTİ

 

Tamamen yabancı birinin yanında uyuma fikrinden korkan öğrenci, ev sahibi tarafından yaşayacak başka bir yer bulmaya zorlandı. Ancak öğrenci oda kiralama planına göre yaşayacak bir yer bulduktan sonra ev sahibi ve kiracı yasası tarafından korunmadı.

 

SUNUCU DUYDUKLARINA İNANAMADI

 

29 Eylül Perşembe günü, öğrencinin ailesi, sunucu bir radyo programı ile temasa geçti ve yaşadıklarını anlattılar. Sunucu duyduklarına inanamadı. Ancak aile olaya ilişkin detaylar verince doğru olduğunu anladı.

 

SAF AÇGÖZLÜLÜK

 

Programın sunucusu olayı Twitter hesabında paylaşarak yayılmasını sağladı. Yaptığı şey yasadışı olmasa da, ev sahibi bu hareketi için aşağılık olarak nitelendirildi. Şaşkına dönen birçok kişi, ev sahibinin tavrının "Saf açgözlülük" olduğunu savundu. Kimileri de yaşadıkları benzer deneyimleri paylaştı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.