Bu kez de İYİ Parti'den MHP'ye ittifak çağrısı!

Bu kez de İYİ Parti'den MHP'ye ittifak çağrısı!

İyi Parti Başkanlık Divanı üyesi Tolga Akalın, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye ittifak çağrısı yaptı.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yerel seçimler için İYİ Parti'ye yaptığı ittifak çağrısına İYİ Parti'nin önemli isminden olumlu yanıt geldi.

 

İYİ Parti Başkanlık Divanı Üyesi Tolga Akalın Twitter hesabından Devlet Bahçeli'yi etiketleyerek şunları yazdı:


"Biliyoruz ki milletleşmek ve milli kimliğimizi her alanda tahkim etmek, Cumhuriyetimizin en önemli projesidir. Yine kabul etmeliyiz ki milletleşme sürecimizin önündeki en büyük tehdit ise son 20 yılda Siyasal İslamcılığın, Türk milletini demografik olarak dönüştürme çabaları ve Türk milli kimliğini alt kimliklere bölmesidir.

Türkiye’nin karşılaştığı ağır tehditler ve Türk milli kimliğinin tahribatı, Türk milliyetçilerine yeni bir yol açma zarureti doğurmaktadır.
Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, O’nu kuran  Atatürk’ün izindeki Türk milliyetçisi kadroların ve Cumhuriyetimizin kurucu fikri olan Türk milliyetçiliğinin, devletimizi yeniden yönetmesi için komşuluk yetmez, yeni bir yol arkadaşlığına ihtiyacımız var!

Diğer yandan tüm ömrünü bir davaya vakfetmiş ve hayatta tek arzusu Türk milliyetçiliğinin iktidarını görmek olan milliyetçi/ülkücü harekete de bir iktidar borcumuz var.

Türk milliyetçilerinin iktidarı ise ancak yeni bir ‘Türk Çağı’nı başlatacağımız, üçüncü yolu açmaktan geçmektedir. İnanıyorum ki bu çağrı milletimizin ekseriyetinde de büyük karşılık bulacaktır."


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.