Bu kıraathanede çay da var kitap da…

Bu kıraathanede çay da var kitap da…

Sultanbeyli’de açılan “Edebiyat Kıraathanesi”nde ziyaretçiler hem çaylarını yudumlayacak hem de kitaplarını okuyacak. İşte kitapseverleri sevindiren haberin detayları;

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde kitapseverleri mutlu eden bir açılış gerçekleşti. İlçeye, Sultanbeyli Belediyesi tarafından “Edebiyat Kıraathanesi” açıldı.

edhirewu3rt894.jpg

Aydos Edebiyat Kıraathanesi’nin açılış töreninde konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin, bu mekanların kültür dünyasına büyük katkılar sağlayacağını belirterek, kıraathanelerin eğitimin önemli bir parçası olduğunu dile getirdi.

Açılan kıraathane hakkında bilgi veren Vasip Şahin, “Bu mekanda insanımız, evlatlarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız hem hoşça vakit geçirecek hem bilgilenecek hem de o kültür dünyamıza inşallah buradan çok büyük katkılar sağlayacak. Düşünürler, edipler, şairler buradan yetişecektir” diye konuştu.

aydos-edebiyat-92830-kiraathanesi-siyaset-cafe.jpg

Ziyaretçilerine kapılarını açan Aydos Edebiyat Kıraathanesi, 110 kişiye hizmet verecek kapasitede… İçerisinde 7bin 500 adet şiirle ilgili edebiyat eseri bulunuyor.

Kitapseverler, bu mekanda hem çaylarını yudumlayacak hem de kitaplarını okumanın keyfini çıkaracak.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.