Bu kitap deprem yaratacak! CHP'de işçilere dayak zirvesi

Bu kitap deprem yaratacak! CHP'de işçilere dayak zirvesi

Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın en yakınındaki kişilerden biri olan Eski CHP Beşiktaş İlçe Başkanı olan Uğur Gedik'in kitabı CHP'yi karıştıracağa benziyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın en yakınındaki kişilerden biri olan Eski CHP Beşiktaş İlçe Başkanı olan Uğur Gedik'in kitabı CHP’yi karıştıracak.

İşte Akşam'dan Ercan Öztürk'ün haberine göre o kitapta kaleme alınan bazı bölümler:

- Hazinedar, başkan olduğu dönemde hakkındaki dosyaları sümenaltı eden CHP lideri Kılıçdaroğlu’na, her yaş gününde Beşiktaş Belediyesi envanterine kayıtlı tabloları gönderdi.

- Hazinedar’ın Mecidiyeköy’deki ofisinde toplantı yapıldı. Toplantıya katılan Veli Ağbaba ‘Burada olduğum bilinmesin’ dedi. Beltaş işçilerine nasıl dayak atılacağı konuşuldu. Hazinedar’ın ayarladığı kişiler ertesi gün parka gelen işçileri dövdü.

Uğur Gedik'in kitabına göre, Hüseyin Avni Sipahi ve Murat Hazinedar’ın ayarladığı ve Beşiktaş Belediyesi’nde çalışmayan kişiler BELTAŞ işçilerine kemer ve sopalarla saldırdı.

4 İLİN SEÇİM MASRAFI

- Hazinedar’ın bir imar planını onaylamasının ardından kendisini uyaran Kılıçdaroğlu’na ‘4 ilin seçim masraflarını karşılıyorum. Parayı nasıl bulacağım’ yanıtını veriyordu.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.