Bu nasıl bir alçaklık: "Dedem beni istismar etti"

Bu nasıl bir alçaklık: "Dedem beni istismar etti"

İstanbul Bağcılar'da 2 üvey torununu istismar ettiği gerekçesiyle yargılanan emekli polis N.S, serbest bırakıldı.

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde üvey torunlarını istismar ettiği için emekli polis N.S. hakkında 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' iddiasıyla Bakırköy 19. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı.

1 Ekim'de görülen duruşmada müşteki avukatların N.S’nin tutuklanması yönündeki talepleri reddedildi. Sanık serbest bırakıldı. Sanığın 6 yaşındaki diğer üvey torununu da istismar ettiği iddiasıyla yargılanacağı dava 21 Aralık’ta Bakırköy Adliyesi 22. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek.

 

'ANNEANNEMİN YANINDA TACİZ ETTİ'

 

Küçük çocuğun verdiği ifadede istismarın boyutları ortaya çıkardı. Çocuk İzleme Merkezi de (ÇİM), 2009 doğumlu E.Ç. ifadesinde, üvey dedesi N.S. tarafından sistematik şekilde istismara uğradığını söyleyerek, “Anneannemin evinde bulunduğum sırada mutfağa su almaya gittiğimde peşimden gelen N. dede cinsel bölgelerime dokundu. O esnada anneannem içerdeydi, bu nedenle bizi görmedi. N. dede eline bıçak alarak bileğime dayadı, ‘Bir şey söylersen seni öldürürüm, annene dersen gelir pislik yaparım’ dedi. N. dede yine onların evinde beni istismar etti.

Anneannem o esnada televizyon izliyordu. Anneannemin arkasında kalmamız nedeniyle bizi görmedi. Yine anneannemin evinde bulunduğum sırada, ben o gün oraya gitmek istememiştim. Ancak annem beni zorla göndermişti. O gün gittiğimde N. dedem yine beni istismar etti. Acı duydum. Anneannemin evinde bulunduğum sırada salatalık yedim, midem bulandı, kusmak için lavaboya gittiğimde N.dedem peşimden geldi, beni tehdit etti. Beni her gördüğünde istismar ediyordu” dedi.

 

SERBEST BIRAKILDI

 

Küçük çocuk, okulda ders sırasında yalan söylemenin kötü bir şey olduğunu duyduktan sonra olayı annesine anlattığını aktardı. E.Ç, ifadesinin devamında, dedesinden çok korktuğunu kendisine kötülük yapacağını düşünerek olayı anlatmadığını hatta üvey dedesinin kendisini sokak başında beklediğini düşünerek arkadaşları ile oyun oynamak için sokağa çıkamadığını vurguladı.

Emekli polis N.S. ise savunmasında, diğer istismar davalarında olduğu gibi kendisine iftira atıldığını iddia etti.

Mahkeme heyeti sanık N.S.’yi tutuklamayarak, adli kontrol uygulamasıyla serbest bıraktı. Bir sonraki duruşma 11 Kasım’a ertelendi.

 

DİĞER TORUNUNU DA İSTİSMAR ETMİŞ

 

Öte yandan müşteki avukatları, sanığın 6 yaşındaki diğer üvey torununu da istismar ettiğini, bu istismar davasının da 21 Aralık’ta Bakırköy Adliyesi 22. Ağır Ceza Mahkemesinde görüleceğini söyledi.

 


siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.