Buket Aydın, AK Partili seçmeni aşağılayan ünlülere sert çıktı

Buket Aydın, AK Partili seçmeni aşağılayan ünlülere sert çıktı

Haftalık programında gündemi değerlendiren Buket Aydın, AK Parti seçmenini küçümseyen sanatçıları eleştirdi.

Seçim sonuçlarının ardından muhalefette büyük bir moral bozukluğu ve öfke hakim. Cumhur İttifakı’na oy veren vatandaşlara saldırmaktan ve küçümsemekten imtina etmeyen CHP’li seçmene gazeteci Buket Aydın çok sert tepki gösterdi.

Haberet isimli internet sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın Haftalık programında gündemi değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu’nun seçimi kaybetmesini değerlendiren Buket Aydın, kendisine “Kahkaha atsana kazanalım” diyenlere de yanıt verdi.

Aydın, “Bana hep “bir kahkaha atsana kazanalım” diyorlardı, şu an atayım bari” ifadelerini kullandı

 

Aydın, muhalif seçmenlerle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

 

'Bir şeyler görüyorum, bazı sanatçılar, sanatçı mı oyuncu mu ne diyeyim onlara… “Ben yüzde 48’in içindeyim, çok mutluyum. Yüzde 48’iz, çok mutluyuz biz.” Ondan sonra dönüyor: “Bunlara bak, oy verenlere bak, cahil, çoban. Aysun Kayacı’nın bir lafı vardı, kızcağız söyledi, o da üstüne yapıştı, “Dağdaki çobanla benim oyun bir mi?” “Bak ne kadar haklıymış gördün mü? Senin seçmenin konuşmayı bile bilmiyor. İlkokul mezunu bile değil. Biz evimizdeyiz, ben sizin için üzülmüştüm ey halk, soğan bile alamıyorsunuz.” Ya siz kimsiniz kardeşim ya? Devletin bekası gündemdeyken kimse yediği ekmeği sorgulamaz. Atatürkçü olduğunuzu söylüyorsunuz ya, Atatürk gelse gerçekten sizin suratınıza tükürür. Kurtuluş Savaşı bu ülkede böyle kazanılmadı, tamam mı? Sizin o torbaya girdiğiniz teröristler, o FETÖ’cülerle torbaya gireceğime utancımdan ölürüm daha iyi. Ben yüzde 52’yle torbaya girerim kardeşim, senin o aşağıladığın çobanla, senin o ilkokul mezunu bile değil diye aşağıladığın kardeşimle aynı torbada olmayı tercih ederim, senin gibi teröristlerle aynı torbada olup övüneceğime.'

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.