Bülent Arınç: Bu da bana kapak olsun

Bülent Arınç: Bu da bana kapak olsun

Ankara Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, standa gelen TBMM eski Başkanı Bülent Arınç'a imzalı kitabını verirken, 'Siz yaptınız, ben yazdım' dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ, 13. Ankara Kitap Fuarı’nda okuyucularıyla buluştu.

Okuyucuların yoğun ilgisiyle karşılaşan Özdağ’ın imza gününün düzenlendiği Kripto Yayınları standına sürpriz bir isim ziyarette bulundu.

BÜLENT ARINÇ: BU DA BANA KAPAK OLSUN

Prof. Dr. Özcan Yeniçeri ve Özdağ kitaplarını imzaladığı sırada FETÖ’nün terör örgütü olduğunu 15 Temmuz akşamı öğrendiğini söyleyen TBMM eski Başkanı Bülent Arınç standa geldi.

Arınç, Yeniçeri ve Özdağ’dan imzalı kitap istedi. Özdağ, Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki FETÖ yapılanmasını anlattığı, 'Kendi Ülkesinde Kuşatılmış Ordu: Türk Silahlı Kuvvetleri' kitabını Arınç’a verirken, 'Siz yaptınız, ben yazdım' dedi.

Ümit Özdağ’ın Bülent Arınç’a iğneleyici göndermesi üzerine, 'Bu da bana kapak olsun' diyen Bülent Arınç, imzalı kitabını alarak stanttan uzaklaştı.

umit_ozdag_bulent_arinc.jpg

ARINÇ FETÖ’NÜN TERÖR ÖRGÜTÜ OLDUĞUNU 15 TEMMUZDA ANLAMIŞ

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, darbe girişimiyle ilgili 'FETÖ'nün silahlı bir terör örgütü olduğunu o gece anladım.' diye açıklama yapmıştı.

Arınç, açıklamalarını twitter hesabından videolar şeklinde paylaşmış ve 'Cumhurbaşkanının bilmediğini ben nasıl bilebilirdim' diye açıklama yapmıştı.

'NE KADAR AHMAK BİR İNSANMIŞSIN'

Arınç, 15 Temmuz darbe gecesine ilişkin olarak şunları söylemişti;

'Şunu herkesin bilmesi gerekir, bunu ben darbe gecesi öğrenmekle beraber "Ne kadar da ahmak bir insanmışsın, herkes söylüyordu, herkes bunu söylüyordu, sen itiraz ediyordun diyebilir. Silahlı terör örgütünün Fethullahçı olması o gece ortaya çıkan bir olaydır. Ben o gece öğrenmiş olabilirim, sayın Cumhurbaşkanımız da Genelkurmay Başkanımız da o gece öğrendi, onların bilmediğini ben nasıl bilebilirdim.'

SİYASETCAFE.COM 

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.