Bülent Arınç'ın  akrabası CHP'ye katıldı

Bülent Arınç'ın akrabası CHP'ye katıldı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Manisa'daki bir akrabası CHP'ye geçti. Manisa Halk Sağlığı Müdürü Ziya Tay'ın kardeşi Tahir Tay, yıllardır üyesi olduğu AK Parti'den istifa etti.

Ziya Tay'ın kardeşi Tahir Tay, yıllardır üyesi olduğu AK Parti'den istifa etti

 

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Manisa'daki bir akrabası CHP'ye geçti. Manisa Halk Sağlığı Müdürü Ziya Tay'ın kardeşi Tahir Tay, yıllardır üyesi olduğu AK Parti'den istifa etti. CHP Manisa İl Teşkilatı, yeni katılan 40 yeni üyey için Şehzadeler ilçe binası önünde rozet takma töreni düzenlendi. Burada konuşan Tahir Tay, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bizi Haşhaşi yaptı, örgüt yaptı. Bu saatten sonra AKP'yi terk ediyorum ve CHP'ye katılıyorum. Hayırlı olsun inşallah." dedi.

 

Önümüzdeki yerel seçimlerde Manisa'ya 60 yıl sonra sosyal belediyecilik anlayışının geleceğini söyleyen İl Başkanı Cahit Kaplan ise, "CHP'nin herkes için çözüm, birleştirici bir güç olduğunu, üç aylık süreç içinde partimize katılımlarla daha net bir şekilde görüyoruz. Hangi siyasi partiye gönül vermiş olursa olsun, bu ülkenin kurucu partisi olan CHP'ye katılımlar yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu bizim iktidara adım adım yürüdüğümüzü göstermektedir." diye konuştu.Kaplan, yerel seçim çalışmalarına başladıkları üç aylık süreç içerisinde Şehzadeler İlçe Teşkilatı'na 350, Yunusemre İlçe Teşkilatı'na ise 400 kişinin katıldığını belirterek, "Aramıza AKP'den, MHP'den katılan arkadaşlarımız var. Kendi partilerinde gerçek demokrasiyi bulamayan, yalana dolana boyun eğmeyen arkadaşlarımız CHP'ye katıldı." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.