Bülent Eczacıbaşı silahlı adamlarıyla baskın yaptı

Bülent Eczacıbaşı silahlı adamlarıyla baskın yaptı

Bodrum Belediyesi tarafından sahili kapatan duvarı yıkılan Bülent Eczacıbaşı komşu şantiyeleri silahlı adamları ile bastı.

Bodrum'da halk plajını özel plaj haline getirme, plaja giden kamu yolunu demir kapıyla engelleyip, halkın kullanımına açık olması gereken alanı vatandaşların girişine kapatma, kaçak iskele ve yine kendi arazileri içindeki 10’a yakın kaçak yapıyla gündeme gelen Eczacıbaşı Ailesi'nin çok konuşulacak görüntüleri ortaya çıktı.

Söz konusu imar teşebbüsleri üzerine Bodrumlular tarafından hem Bodrum Belediyesi’ne hem de CİMER’e haklarında suç duyurusunda bulunulan Eczacıbaşı Ailesi konuya dair “İmar affı başvurusunda bulunduk” açıklaması yapmıştı.

 

ŞANTİYEDE TERÖR ESTİ


Bu gelişmelerin ardından, geçtiğimiz günlerde Bodrum Belediyesi tarafından sahili kapatan duvarı yıkılan Eczacıbaşı bu kez de komşu şantiyeleri silahlı adamları ile bastı.

Şantiye çalışanlarının tartaklandığı ve cep telefonlarının gasp edilmeye çalışıldığı görüntüler de yayımladı.

Görüntülerde, çalışanların “Burası özel arazi, buraya giremezsiniz” uyarıları üzerine Bülent Eczacıbaşı’nın “Biz ister çıkarız ister çıkmayız, kimse bir şey yapamaz bize” dediği görüldü.

Aynı çalışanın “Polise şikayet edeceğiz” uyarısı üzerine Bülent Eczacıbaşı’nın “Et” yanıtını vermesinin ardından korumaları, komşu şantiyedeki çalışanın elindeki telefonu zor kullanarak aldı ve görüntüleri silmeye başladı.

Yaşanan kısa arbedenin ardından kayıtların silindiğini düşünen Eczacıbaşı ve silahlı korumaları şantiye alanını terk etti.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.