Bülent Turan'dan Gürsel Tekin'e 'özür dile' çağrısı

Bülent Turan'dan Gürsel Tekin'e 'özür dile' çağrısı

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Van'da meydana gelen çığ felaketinin sorumlusu olarak Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan'ı göstermişti.

Tekin, iddiasının kaynağını gazeteci Bülent Aydemir olarak göstermişti. Aydemir, bu iddiaların yalan olduğunu öğrenince özür diledi ancak Tekin'den herhangi bir özür gelmedi. AK Parti'li Bülent Turan da Tekin'e özür çağrısında bulundu.

Habertürk TV’de yayınlanan Para Gündem programında Habertürk TV’nin Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir Van’daki çığ felaketi ile ilgili olarak,kendisi de çığ altında kalan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve eski AK Parti milletvekili Gülşen Orhan’ın tüm uyarılara karşın ilk çığdan sonra iş makineleri ve heyet ile yola çıktığını söylemişti.

Gülşen Orhan'ın iddiayı yalanlamasının ardından Bülent Aydemir özür dilemişti.

İddiaları Twitter hesabından paylaşan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin,  "38 kişinin hayatını kaybettiği çığ felaketi neden çıktı? Habertürk Ankara Temsilcisi anlatıyor: 'Cumhurbaşkanı Başdanışmanı uyarıları dinlemedi. İş makinaları ile yolu açtırdı. Yüksek desibel çığı tetikledi ve minibüs çığın altında kaldı'" ifadelerini kullanmıştı.

"SİYASİ AHLAK BUNU GEREKTİRİR"

Bu paylaşımı alıntılayan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Tekin'e özür çağrısında bulundu. 

Turan, "Yalanın sahibi özür diledi. Eh siz de dilersiniz artık, siyasi ahlak bunu gerektirir değil mi" dedi.

screenshot-4-005.jpg

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.