Burak Yılmaz kadroya neden alınmadı?

Burak Yılmaz kadroya neden alınmadı?

Bordo – Mavili takımın hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçı kadrosuna alınmayan Burak Yılmaz’la ilgili flaş bir açıklama yapıldı. İşte ayrıntılar;

Trabzonspor’un başkent ekibi Ankargücü ile oynayacak maçın kafilesi açıklandı. Kafilede Burak Yılmaz’ın neden yer almadı ise merak konusu olmuştu.

Bordo-Mavililerin Cumartesi günü 19.15’de deplasmanda Ankaragücü ile karı karşıya gelecek. Bugün Ankara'ya giden Trabzonspor’da kamp kadrosu açıklandı. Tecrübeli oyuncu Burak Yılmaz’ın kamp kadrosuna dahil edilmedi. Geçtiğimiz hafta Sivasspor karşılaşmasında iki yarı oyuna dahil olan Burak Yılmaz’ın sakatlığının nüksettiği öğrenildi.

Burak Yılmaz’ın kasığında ödem oluştuğu tedbir amaçlı Ankaragücü kamp kadrosuna dahil edilmediği ve Galatasaray derbisi öncesi dinlendirildiği belirtildi.

Trabzonspor kafilesinde, sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden Burak Yılmaz, Mustafa Akbaş, Kamil Ahmet Çörekçi ve Vahid Amiri yer almadı. Osmanlı Stadı'nda, 25 Ağustos Cumartesi saat 19.15'te oynanacak maç öncesi bordo-mavililer, yarın Ankara'da yapacakları antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

''Profesyonel futbolcumuz Burak Yılmaz'ın, dün yapılan antrenman sonrası hissettiği ağrılar nedeniyle tedavisine başlanmış ve oyuncumuz bugün MKE Ankaragücü maçı için Ankara'ya seyahat eden takım kafilemizde yer almamıştır.”

Kulüp doktoru Hakan Bozdoğan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ''Burak Yılmaz, dün gerçekleşen antrenmanda sağ uyluk iç kısmında ağrı hissettiğini belirtmiştir. Bunun üzerine yapılan fiziki muayene ve tetkikler sonrası oyuncumuzun sağ uyluk kasında 1. derece kas yaralanması tespit edilmiştir. Hemen tedavisine başlanan Burak Yılmaz, kamp kadromuza dahil edilmemiştir” dedi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.