Burak Yılmaz’dan flaş Fenerbahçe açıklaması

Burak Yılmaz’dan flaş Fenerbahçe açıklaması

Trabzonspor’un forvet oyuncusu Burak Yılmaz, Fenerbahçe ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Sezon başında Çin’den transfer edilen Burak Yılmaz ligde oynadığı futbol ve attığı goller ile eski formundan bir şey kaybetmediğini bir kez daha gösterdi.

Sakatlıklara rağmen gol krallığı yarışında zirvede yer alan Burak Yılmaz, Medical Park Stadyumu’nda oynayacakları Fenerbahçe maçına ilişkinde önemli açıklamalar yaptı.

Antalya kampında genç yıldız Abdülkadir Ömür ile girdiği ikili mücadelede yerde kalan ve sakatlanan Burak Yılmaz, Fenerbahçe maçında sahada olacağını ve gollerini atmaya devam edeceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de ve Kupada oynayacakları Konyaspor maçlarını kaçıracak olan Burak Yılmaz, Fenerbahçe maçında ise sahada hazır şekilde olacağını söyledi.

Trabzonspor’un yıldız forvet oyuncusu Burak Yılmaz, “Ne yapıp edip o mücadelede oynayacağım. O zamana kadar hazır hale geleceğim. Bir hatırlatma yapayım.. İlk yarının ikinci maçında İstanbul’daki Fenerbahçe ile berabere biten mücadelede gol attım ama sakatlanıp çıkmıştım. Şimdide aynı durum söz konusu olmasın diye kendime çok iyi bakıyorum. Konya’ya karşı forma giymeyip Fenerbahçe maçına sorunsuz çıkmayı hedefliyorum ve gollerimle başlamak istiyorum” diye konuştu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.