Burcu ESMERSOY bakın kime hastaymış

Burcu ESMERSOY bakın kime hastaymış

Burcu Esmersoy ve ünlü şarkıcı Fatih Ürek deneyimli gazeteci Yüksel Aytuğ'un sunduğu Medyatik programına konuk oldu. Burcu Esmersoy özellikle Kerem Bursin hakkındaki açıklamaları ile yine gündem yaratmayı başardı. İşte o sözler..

Kerem Bursin! Şu sıralar Burcu Esmersoy'un gündeminden düşmeyen isim. Kerem Bursin hakkında Burcu Esmersoy'dan şok itiraf geldi, hemde canlı yayında. İşte o haberimiz...


Ekranların sevilen sunucusu Burcu Esmersoy ve ünlü şarkıcı Fatih Ürek deneyimli gazeteci Yüksel Aytuğ’un sunduğu Medyatik programına konuk oldu. Burcu Esmersoy özellikle Kerem Bursin hakkındaki açıklamaları ile yine gündem yaratmayı başardı. İşte o sözler... 

Burcu Esmersoy çiftçi oldu! Tarla ekecek, ekin biçecek

Burcu Esmersoy'un yeni mesleği şaşırttı. Güzel sunucu bir zamanlar çok popüler olan Farmville oyununun gerçek olması üzerine kendisine toprak aldı.

Güzel sunucu Burcu Esmersoy, bir zamanlar çok popüler olan Farmville oyununun gerçek olması üzerine kendisine toprak aldı. Burcu Esmersoy, toprağını internet üzerinden takip edip, istediği ürünü ekebilecek. Hayaldi gerçek oldu. Organik beslenmenin önemini sürekli vurgulayan Burcu Esmersoy, toprağın internet üzerinden kontrolünün sağlandığı Komşuköy adlı online tarım platformuna üye oldu. Burcu Esmersoy, Beykoz Cumhuriyet Köyü'nden 20 metrekarelik tarla kiraladı ve oraya gitmesine gerek kalmadan, tarlasını ekip biçiyor.Çilek yetiştirmeye başlayan Burcu Esmersoy, internet üzerinden toprağının kontrolünü yapıyor. Tarlasının ekilip biçilmesi için yıllık 195 TL ödeyecek olan Burcu Esmersoy, kendisine bir de çiftçi kartı çıkarttı. Bir zamanlar oldukça popüler olan FarmVille adlı çiftlik oyunu Komşuköy ile gerçekleşti.

Çevremizde başarısız ve mutsuz insanlar çok. Onların hayalleri Acunla aramızın kötü olması. Bunun için yapmmayacakları şey yok.Yerimizde olmak istiyorlar istemesine ama bunu evlerinde oturarak yapamazlar. Kerem Bursin dünya tatlısı bir çocuk ve müthiş bir vücudu var. O dönem kadın çalışanlarım bile Kerem Bursin ekrana çıksın diye bekliyordu. Biz de bunun üzerine canlı yayında kendisine şort hediye ettik. Erkeklerle futbol konuşmayı seviyorum. Onlardan pek çok şey öğreniyorum. Kadınlarla ise futbol konuşamıyorum. Ekibimdeki kadınlarla konuşabiliyorum, ama dışarıdaki kadınlarla konuşamıyorum.

Kerem Bürsin Kimdir?

Kerem Bürsin (d. 4 Haziran 1987), Türk oyuncu.

2002'de on beş yaşındayken Teksas'a (ABD) yerleşti. Daha sonra üniversite eğitimi için Boston'a gidip orada Emerson College'da okudu. Kerem Bürsin, eğitimini tamamladıktan sonra Los Angeles'a taşındı. Oscar'lı yapımcı Roger Corman'ın keşfettiği bu oyuncu, daha sonra aynı yönetmenin Sharktopus ve Ghost of the Imperial Palace filmlerinde oynadı.

Amerika'da yaşayan Kerem Bürsin, Boston Emerson College'dan sonra üniversite eğitimini tamamladı. Daha sonra Los Angeles'a taşınarak oyunculuk kariyerine de başlamış oldu.

Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten oyunculuk eğitimi alan Bürsin, Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı. Kerem Bürsin, Eric Morris Technique'te Eric Morris'ten 2 yıl oyunculuk eğitimi almıştır. İyi derece İngilizce, orta derecede Fransızca bilmektedir.

Halen Güneşi Beklerken isimli dizide, Kerem Sayer karakterini canlandırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.