Bursa'da 16 yaşındaki çocuk katil oldu

Bursa'da 16 yaşındaki çocuk katil oldu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 16 yaşındaki bir çocuğun bağ evinde tartıştığı adamı bıçaklayarak öldürdüğü anlaşıldı. Çocuk bir anlık öfkeyle bu suçu işlediğini itiraf etti

Alınan bilgilere göre olay, dün gece Deydinler Mahallesi'nde bulunan bir bağ evinde meydana geldi. Kendisine ait bağ evine iftara giden Güven Akyil isimli şahıstan bir süre sonra haber alamayan kızı, bağ evine geldi. Talihsiz adamın kızı babasını kanlar içerisinde yerde hareketsiz bir şekilde bulundu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler şahsın bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısı incelemede bulundu. Şahsın cansız bedeni daha sonra İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından çalışmalarını yoğunlaştıran jandarma ekipleri, ölen şahsın en son 16 yaşındaki İ.B. ile olduğunu belirledi. Bunun üzerine İ.B. düzenlenen operasyonla evinde gözaltına alındı. Zanlının ifadesinde Güven Akyil ile aralarında çıkan tartışma neticesinde bir anlık sinirle şahsı bıçaklayarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.