Bursa'da hamile kadın cins*l il*şki sırasında bo*ularak öldürüldü: Fantezi yapıyorduk

Bursa'da hamile kadın cins*l il*şki sırasında bo*ularak öldürüldü: Fantezi yapıyorduk

​​​​​​​Bursa'da yaşayan Suriye uyruklu Y.A.M.A., dini nikahlı hamile eşi N.M.T.'yi c*ns*l ili*k* sırasında b*ğ*rak öldürüldü.

Bursa'da yaşayan Suriye uyruklu Y.A.M.A., 4 çocuğunun annesi olan M.A.'dan 2022 yılının Aralık ayında boşandı.

Y.A.M.A., boşanmanın ardından uzaktan akrabası olan N.M.T. ile dini nikah yaptı ve aynı evde yaşamaya başladı.

Geçtiğimiz Temmuz ayında bir gün öğle saatlerinde Y.A.M.A. ile N.M.T. cinsel birliktelik yaşadı. İlişki sırasında Y.A.M.A., fantezi için sırtüstü yatar vaziyetteki hamile N.M.T.’nin başını yataktan aşağı sarkıtıp, her iki kolu vücudunun altında kalan kadının boğazını önce sağ sonra da sol eliyle sıktı.

Bu sırada, boğazından hırıltı sesi gelip ağzından köpük çıkan kadın hareketsiz kaldı. Durumu fark eden Y.A.M.A., saat 13.00 sıralarında evden çıkıp arkadaşları ile buluşmaya gitti.

Saat 17.00 sıralarında tekrar geldiği evde, N.M.T.'nin hareketsiz olarak yattığını gören şüpheli, bu kez arkadaşı İ.O.'dan yardım istedi.

Eve gelen İ.O., sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde N.M.T.’nin hayatını kaybettiği tespit edildi. İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri, Y.A.M.A.'yı gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgusunda, N.M.T.'yi bilerek ve tasarlayarak öldürmediğini söyleyen şüpheli, olayın birliktelik sırasında fantezi yapmak istemesi sonucu yaşandığını öne sürdü.

Y.A.M.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, “Tanığın ifadesinin ardından yapılan soruşturma sonunda, Suriye uyruklu Y.A.M.A.’nın, birliktelik sırasında cinsel fantezi süsü vererek, hamile olduğunu bildiği N.M.T.’nin boğazını sıkıp öldürmek sureti ile üzerine atılı suçu işlediği belirlendi” görüşüne yer verildi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.