Bursa'da Suriyeli kaçak göçmen genç kızı taciz edip bıçakla tehdit etti!

Bursa'da Suriyeli kaçak göçmen genç kızı taciz edip bıçakla tehdit etti!

Bursa'da Yelda Arslan adlı genç bir kız ve yanındaki kız kardeşleri Suriyeli kaçak göçmenin tacizine ve tehdidine uğradı.

Bursa Ataevler Metro İstasyonu'nda meydana gelen olayda Suriyeli bir kaçak göçmen, Yelda Arslan adlı genç bir vatandaşı ve yanındaki kız kardeşlerini taciz etti. 3 kardeşin tepki göstermesi üzerine şahıs bıçak göstererek tehdit etti.

Gençler bankta oturduğu sırada yan bankta oturup gençleri taciz etmeye başlayan "Murat Raşo" adlı şahsın ne kimliğinin ne de ülkeye giriş kaydının bulunmadığı, yani Türkiye'de kaçak olarak bulunduğu öğrenildi.

 

POLİSE KÜFRETTİ

 

Gençlerin tepki göstermesi ayağa kalkıp yanlarına gelen Suriyeli kaçkın, cebini göstererek "Bıçağım var, sizi bıçaklarım" diyerek tehdit etti. Genç kızların polisi çağırdıklarını söylemesi üzerine daha da ileri giden Suriyeli kaçkın "Polis kim? Polisi s.kerim" diyerek polise de hakaret ettiği öğrenildi.

 

KARAKOLDA ANİDEN NAMAZ KILMAYA BAŞLADI

 

Mağdur Yelda Arslan'ın aktardığına göre şahıs gözaltına alındığı karakolda ağladı, fakat hiçbir görevlinin umursamaması üzerine aniden namaz kılmaya başladı. Suriyeli kaçkının aniden namaz kılmaya başlaması üzerine karakoldaki tüm görevlilerin şaşırdığı öğrenildi.

Yelda Arslan "Şahsın kimliği yok, kaydı yok, kaçak. Yani beni bıçaklayıp kaçsa bulunması çok zor" ifadelerini kullandı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.