Bütün dünyanın gözü oradaydı! Türkün zaferini bu gazeteler görmedi

Bütün dünyanın gözü oradaydı! Türkün zaferini bu gazeteler görmedi

Tüm dünyanın gözü Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilen Zafer Töreninde iken bazı haber siteleri bu zaferi görmezden geldi.

1992 yılında Ermenistan tarafından işgal edilen Dağlık Karabağ, 44 günlük bir zaferin ardından tekrar Azerbaycan topraklarına katılmış, büyük zafer tüm dünyada coşku ile karşılanmıştı.

Bugün Azerbaycan'ın başkenti Bakü'nün Azadlık Meydanı'nda Karabağ'ın tekrar Azerbaycan topraklarına katılması Zafer Geçidi töreni ile kutlandı.

 

tgggfgf.JPG

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da onur konuğu olarak katıldığı törene Türk komandoları ve büyük zaferi getiren SİHA'lar da katıldı. 

Erdoğan, tören öncesi ilk olarak Azerbaycan’ın merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev’in kabrinin bulunduğu Fahri Hıyaban Devlet Mezarlığı’na ziyarette bulunarak, Haydar Aliyev’in kabrine çelenk koydu.

 

h-013.jpg

 

Daha sonra tören alanına giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Azerbaycanlılar tarafından yoğun sevgi gösterisinde bulunuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte Azerbaycan halkını selamladı. Ve iki lider tarihe geçen açıklamalarda bulundu.

 

 

TÜRKÜN ZAFERİNİ GÖRMEZDEN GELDİLER

 

Azerbaycan ve Türkiye işbirliği böylesine bir zafer kazanmışken, ve tüm dünyanın gözü Kafkaslarda iken bazı haber siteleri bu zaferi görmezden geldi.

Ermeni haber ve Agos gibi haber sitelerinin yanı sıra SÖZCÜ, ODA TV, CUMHURİYET VE BİRGÜN'ün bu tarihi anları manşetten haberleştirmemesi oldukça dikkat çekti.

Bu haber sitelerinin Azerbaycan'da kutlanan büyük zafere sitelerinde yer vermemesi sosyal medyada da kullanıcılar tarafından oldukça tepki aldı.

 

wesfs.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.