Büyükçekmece’de 20 yaşındaki genç öldürüldü

Büyükçekmece’de 20 yaşındaki genç öldürüldü

Park halinde müzik dinlediği iddia edilen 3 genç, gürültüden rahatsız olan biri ile tartılmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönen tartışmada bir kişi otomobildeki gençlere ateş etti. Ağır yaralanan 20 yaşındaki Ahmet Can Avşar hayatını kaybetti.

Olay, Büyükçekmece Atatürk Mahallesi'nde sabaha karşı 04.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 20 yaşındaki Ahmet Can Avşar iki arkadaşıyla birlikte sokak üzerinde otomobillerini park ederek müzik dinlemeye başladı. Çevrede oturan bir kişi otomobilden gelen müzik sesi ve gençlerin yaptığı gürültüden rahatsız olduğunu söyleyerek tartışmaya başladı.

 

 

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Aracından silahını alan kişi gençlere ateş etti. Göğsüne isabet eden kurşunla Ahmet Can Avşar yaralandı. Avşar'ı yaralı olarak Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne götüren arkadaşları bir yandan polise haber verdi.



YOLDA POLİSTEN YARDIM İSTEDİLER

Yaralı arkadaşlarını hastaneye götüren gençler, yolda karşılaştıkları polis ekiplerine durumu anlatarak yardım istedi. Gençlerin polisle karşılaştıkları anlar güvenlik kameralarıyla kaydedildi.

 

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.