Büyükerşen'den ilginç Cumhurbaşkanlığı yorumu

Büyükerşen'den ilginç Cumhurbaşkanlığı yorumu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen, cumhurbaşkanlığı adayı olup olmayacağı sorusuna, 'No comment (Yorum yok)” cevabını verdi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen, cumhurbaşkanlığı adayı olup olmayacağı sorusuna, “No comment (Yorum yok)” cevabını verdi.


ADAYLIK SORUSU SENDİKA ANLAŞMASINDA SORULDU

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ESKİ Genel Müdürlüğü ile Tüm-Bel-Sen arasında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı. Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda yapılan imza törenine; Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tüm-Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, Eskişehir Şube Başkanı Ergun Uzun ve sendika yönetim kurulu üyeleri, CHP yöneticileri ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte belediyede görev yapan memurlar katıldı. 

BÜYÜKERŞEN CUMHURBAŞKANLIĞINA 'NO COMMENT' DEDİ

Daha sonra söz alan Tüm-Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol ise, “Eskişehir’de aslında eski şehir değil. Yeni şehirde, yemyeşil şehirde değerli belediye başkanımız, çok değerli hocamızla birlikte bu sözleşme töreninde bulunmaktan çok mutluyum. Ben bu mücadelemizde her zaman bize sahip çıkan, emek demokrasi adına yanımızda olan, sendikal mücadelemizi toplu sözleşme ile taçlandıran çok değerli belediye başkanıma, önümüzdeki süreçte cumhurbaşkanı adayımıza sizlerin huzurunuzda çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Erol’un sözleri üzerine adaylığı sorulan Büyükerşen ise, “No comment (Yorum yok)” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.