Çağlayan'ın oğlunun düğünü yalan çıktı

Çağlayan'ın oğlunun düğünü yalan çıktı

Eski bakanlardan Zafer Çağlayan'ın, oğlunun düğünüyle ilgili verdiği bilgilerin doğru olmadığı iddia ediliyor.

Eski bakanlardan Zafer Çağlayan'ın, oğlunun düğünüyle ilgili verdiği bilgilerin doğru olmadığı iddia ediliyor.

Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, çocuklarının aldığı rezidanslara ödenen milyon liraları savunmak için Meclis Soruşturma Komisyonu'na geçtiğimiz 15 Aralık'ta ek savunma verdi.

Zafer Çağlayan, oğlu Kaan'ın 12 Nisan 2013'te Sheraton Oteli'nde evlendiğini, düğüne de yaklaşık 4 bin 500 kişinin katıldığını bildirdi. Düğün takıları bozdurulunca 2 milyon 537 bin lira para alındı. Çağlayan'ın komisyona verdiği düğün faturası gerçekleri ortaya çıkardı.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre, Kaan Çağlayan'ın düğünü için otel 3 gün sonra fatura kesti. KDV dahil otel faturası 220 bin TL… Otel yetkilileri kişi başı 55 Euro+KDV (Düğünün yapıldığı Nisan 2013 tarihi için yaklaşık 152 lira tutuyor) olacağı bilgisini verdi. Bu durumda Zafer Çağlayan'ın oğlunun düğününe 4 bin 500 kişinin katılması imkansız görünüyor.

İşte otelin kestiği fatura

DÜĞÜNÜN FATURASI KOMİSYON BELGELERİNDEN ÇIKTI

Kaan Çağlayan'ın 12 Nisan'daki düğünü için otel 3 gün sonra fatura kesti. KDV dahil otel faturası 220 bin lira. Otel yetkilileri kişi başı 55 Euro+KDV olacağı bilgisini verdi. Fatura, komisyona verilen belgeler arasında…

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.