Çakıcı'dan halkı sokağa çağıranlara "Devlet sahipsiz değildir" mesajı!

Çakıcı'dan halkı sokağa çağıranlara "Devlet sahipsiz değildir" mesajı!

Alaattin Çakıcı, piyasalardaki hareketlenmeyi bahane ederek halkı sokağa çağıranlara "Devlet sahipsiz değildir" mesajı verdi.

Son dönemde piyasalarda yaşanan hareketlilik çeşitli provokasyon girişimlerini de beraberinde getirdi.

Dün akşam İstanbul ve Ankara'nın çeşitli semtlerinde Türkiye İşçi Partisi ve HDP organizasyonunda kimi protesto yürüyüşleri gerçekleştirildi. Polisin müdahale ettiği eylemler kısa sürede sonlandırıldı.

Diğer yandan, bu konuda ilginç bir gelişme de yaşandı. Kısa süre önce cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı provokasyonların etkisinde kalarak sokağa çıkan vatandaşlara Twitter üzerinden seslendi.

 

"FIRSAT VERMEYİN!"

 

Çakıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Batı ve Okyanus ötesinin 15 Temmuz'da FETÖ’cüleri devreye sokarak ülkemizde vatan hainlerin ihtilal yaptırmak istediğini aziz milletimiz bilmektedir. Aylardır Türkiye'nin ekonomik kodlarıyla oynayan Batı ve okyanus ötesi ile onların Türkiye'deki yerli işbirlikçileri, doları yükselterek hükümeti ve Cumhur İttifakı’nı yıpratmak istemekte, vatana ihanet eden belirli odakları devreye sokarak vatandaşımızı sokağa döktüren ve onların uluslararası patronlarının bu uğraşlarının boşa çıkacağını sağduyu sahibi milletimiz bilmektedir” ifadelerini kullandı.

 

asasas-008.JPG

 

Alaattin Çakıcı, “Sokağa çıkan vatandaşlarımıza CHP ve HDP'nin, uluslararası provokatörlerin bu kışkırtmalarına fırsat vermeyiniz. Devlet sahipsiz değildir. Devletinize lütfen güveniniz” dedi.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.