Çakıcı'nın ifadesi ortaya çıktı: Tehdit değil, ikaz ettim

Çakıcı'nın ifadesi ortaya çıktı: Tehdit değil, ikaz ettim

Alaattin Çakıcı'nın dün Bodrum Adliyesine giderek verdiği ifade ortaya çıktı.

Alaattin Çakıcı dün Bodrum Adliyesine giderek ifade verdi.

Çakıcı, Twitter'daki sözlerin kendisine ait olduğunu belirtirken, “Ben yazdım nerede yazdığımı hatırlamıyorum. Twitter'da yazdığım sözler için şimdi huzurunuzda ifade vereceğim” dedi.

 

Çakıcı, Cumhuriyet Savcısı Hakan Tezel’e verdiği ifadeye kendisine sürekli hakaret edildiğini söyleyerek başladı ve şunları dile getirdi:

 

“Cezaevinden çıktığımdan bugüne kadar Sayın CHP Genel Başkanı Cumhur İttifakı lideri sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Devlet Başkanımızın yıpratmak için sürekli gündeme getirerek hakaret ederek ve küçük görerek hem haftalık meclis konuşmalarında hem basın toplantılarında yukarıda bahsettiğim gibi şahsım üzerinden hem sürekli bana hakaret ederken hem de Devlet Başkanımıza ve Cumhur İttfakının lideri Sayın Devlet Bahçeli'yi yıpratmak için sürekli şahsıma hakaret ediyordu.”

 

''TEHDİT DEĞİL İKAZ MAHİYETİNDE''

 

Alaattin Çakıcı, Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak "pez…" sözcüğünü kullanmadığını, “dürzü” sözcüğünü “sosyal hayattaki genişlik anlamında kullandığını”, “bakla odunuyla seni tanıştırırım” sözcüğünün ise tehdit değil ikaz mahiyetiyle söylediğini ifadesinde şu şekilde anlattı:

 

“En son hakaret ettiğinde kendilerine şöyle bir açıklamada bulundum. Açıklamamda şu cümleleri kullandım. Dürzü kelimesinin anlamı ismailiye mezhebinin bir alt kolu olan cebel dağında yaşayan halep bölgesinde yaşayan İslamiyetin farklı bir kolu olan yani sosyal hayattaki inanıştaki genişlik kavramıdır dürzü kelimesi. Evet doğrudur halk dilinde dürzüyü farklı anlama da çekebiliyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu’na ben pez...  demedim. Mezhep anlamında bu kelimeyi kullandım ancak kendi o şekilde algılamış kişinin algıladığına ben ne diyebilirim ki. Kendisine ikaz mahiyetinde, tehdit değil ikaz mahiyetiyle yine bu hakaretlerine devam edersen bakla odunuyla seni tanıştırırım cümlesini kullandım. Ama amacım seni devlete şikayet ederim devletin yasalarıyla karşılaştırmaktır. Yani çok sert olan odun cümlesini kullandım adalet anlamında kullandım sert odun kırılmaz bu anlamda söyledim.”

 

ca-001.jpg

 

Kendisine hakarete devam edildiği için açıklama yapmayı sürdürdüğünü anlatan Çakıcı’nın ifadesi şöyle devam etti:

 

“Sonra bir daha bana hakaret etti. Bu hakaretin de kendisine bana bu düşmanlığın nedir PKK ile DHKPC ile ilişki içindesin istersen beni onlara öldürt ben Allah’tan korkarım ihanet edersem devletimden korkarım. Sürekli beni gündeme getirmek kaydıyla Cumhur İttifakına Sayın Devlet Başkanımıza MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye sürekli yıpratmak istemektedir. Tek kullandıkları enstrüman da Alaattin Çakıcı üzerinden bunu yapmaktadırlar. Devletimiz bekaa sorunu varken aylardan beri mecliste ve basın yayın organlarında hedef yanlılarının CHP lideri bunu gündeme getirmektedirler. Ömrümce devletimin yasaları hakkımda ne karar verdiyse daha evvelki davalarımda bile devletimin vereceği her türlü karara saygılıyım. Sayın savcılığımıza ve adalet bakanlığımıza saygılarımı arz ederim. Başka bir diyeceğim yoktur, bütün söyleyeceklerim bundan ibarettir.”


NE OLMUŞTU? 


Alaattin Çakıcı geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısındaki konuşmasını eleştirmiş ve “Bak Kemal Kılıçdaroğlu, kitle psikolojisi ile sana hainler gaz verir, zorda yanında olmazlar. Onun için sana akıllı ol!!! Diyorum” demişti.

Kılıçdaroğlu'nun kapalı olarak "Mafya" diye ifade ettiği kişinin kendisi olduğunu yazan Çakıcı, daha sonra Kılıçdaroğlu'na cevabını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da kendisini eleştiren Alaattin Çakıcı hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

 

Avukat Çelik yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

 

'Mafya Bozuntusu' tanımlamasına muhatap, suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı hakkında; Hakaret ve Tehdit suçlarından suç duyurusunda bulunduk. Seviyesizliğin hesabını soracağız!''

 

ÇAKICI'DAN SUÇ DUYURUSUNA YANIT!

 

Kılıçdaroğlu'nun suç duyurusu açıklamasının ardından sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yapan Alaattin Çakıcı, Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek sözlerle yanıt vermişti..

 

İşte Çakıcı'nın o açıklaması:

 

'Kılıçdaroğlu ve avanesi; Sizler yıllardır her gün devlete hakaret etmektesiniz. Siz her türlü ahlaksızlığı ve hakareti meşru zeminlerde taşıyorsunuz. Demin basın açıklamasını izledim. 'Çakalların olduğu yerde kimse bir şey söyleyemez' ifadesini kullanıyorsun. Be dilinin ayarı olmayan, bre gafil. Sen kurt ile çakalı karıştırıyorsun. Sen ve avenene sesleniyorum. Başta sende ve avenende yürek varsa, ben her gün sokaktayım. Çakal gibi uluyup, hatun gibi konuşacağına beni öldürtsene. Soruyorum sen de ve avenende o yürek var mı? Kuvay-i Milliye ruhundan bahsediyorsun? Kuvay-i Milliye ruhu Türkiye'nin manevi tapusudur. Kuvay-i Milliye ruhu taşıyanlar PKK ve silahlı sol örgütlerle birlikte hareket etmez. Hadi oradan gafil sen de olsa olsa bölücülük ruhu vardır ve Devlet Düşmanı sakın Atatürk'ü ağzına alma o yalaka ağzınla Atatürk'ün manevi değerlerini kirletme.83 milyon seni iyi tanıyor.Sayın Bahçeli'yi ağzına alma!Sen onun koç yumurtası bile olamazsın.'

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum