Çakıcı’ya büyük şok! Adamlarına ve avukatına operasyon

Çakıcı’ya büyük şok! Adamlarına ve avukatına operasyon

Son Dakika… Alaattin Çakıcı’nın adamlarına ve avukatına yönelik operasyon başlatıldı. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Bu sabah saatlerinde Sincan Kapalı Cezaevine nakledilen Alaattin Çakıcı’nın adamlarına operasyon düzenlendi. Operasyonda, aralarında Çakıcı’nın avukatının da olduğu 17 kişi gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Ender Coşkun’un yürüttüğü soruşturma kapsamında Alaattin Çakıcı’nın adamlarına yönelik operasyon başlatıldı. Ankara Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, savcılık talimatı üzerine Kırıkkale ve Ankara’da çok sayıda adrese baskın yaptı. Operasyon kapsamında Çakıcı’nın avukatının da aralarında bulunduğu 17 adamı gözaltına alındı.

Çakıcı’nın adamlarının Kırıkkale’de ev tuttukları, burada işadamı ve esnafa baskı uygulayarak haraç topladıkları iddialarına da yer verildi.

SİNCAN’A NAKLEDİLMİŞTİ

Kırıkkale’nin Keskin İlçesinde T Tipi Kapalı Cezaevinde hükümlü bulunan ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde hazırlanan süresiz sağlık raporuyla gündeme gelen Alaattin Çakıcı bu sabah 05.00 sıralarında Sincan Kapalı Cezaevine nakledilmişti.

siyasetcafe.com

gul-ve-trump.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.