Çakma Robin Hood ve Kripto FETÖ'cü çakma gazeteciler

Çakma Robin Hood ve Kripto FETÖ'cü çakma gazeteciler

Özışık kardeşlerin skandal ilişkilerinden sonra ortaya çıkan yeni gelişmeler, gazeteci ve mafya işbirliğinin boyutlarını gözler önüne seriyor.

İstanbul’un yoksul mahallelerinde evlerin kapılarına zarflarla paralar bırakıldı.

Bakkallardaki veresiye defterleri borçlar ödenerek kapatıldı.

Hayırsever bir işadamı Hızır gibi yetişmişti!

Sonra bizim acar gazeteciler o işadamını buldu ve hemen manşetlerden “Robin Hood” diye duyurdu.

Daha sonra bu hayırsever işadamına operasyon yapıldı ve Türkiye’den kaçtı.

Robin Hood diye manşetlerde övgüler dizilen Sezgin Baran Korkmaz’ın kirli ilişkilerini, dolandırdığı milyarlarca doların nasıl ne amaçla Türkiye’ye sokulduğunu o günlerde yazdık. Fakat Türkiye’de gazetecilik adı altında tetikçilik yapan ve kalemini satan Kripto FETÖ'cüler kadar sesimiz çıkmadı.

Çünkü onlar ilişkileri ve aldıkları bol sıfırlı avantalar ile her zaman “itibarlı” gazeteciler gibi toplumun karşısına çıktılar. Görevleri halkı aydınlatmak ve doğru haber vererek bilgilendirmek olan gazetecilerin terör örgütleri mafya ile olan ilişkileri ortaya çıkınca maskeleri de düştü.

 

VEYİS ATEŞ VE 10 MİLYON EURO İDDİASI

 

Maskesi düşen bir isim de Habertürk programcısı Veyis Ateş oldu.

İddiaya göre Habertürk programcısı Veyis Ateş, firari iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon Euro istemişti.

Bu iddianın sahibi konunun bizzat muhattabı Sezgin Baran Korkmaz idi ve Korkmaz'ın elinde bu iddialarının kanıtı olarak 12 dakikalık bir ses kaydı vardı.

Habertürk Programcısı Veyis Ateş, iddiaların ardından halen sessizliğini koruyor. Kanalın zorunlu izne çıkarttığı Ateş üç maymunu oynarken FETÖ'ye övgüler dizdiği paylaşımları da yeniden gündem oluyor.

Bir zamanlar "Terör örgütleriyle araya mesafe koymayanları, kanlı eylemleri kına(ya)mayanları Habertürk ekranlarına davet etmiyoruz, etmeyeceğiz de..." diyen Ateş'in FETÖ'yü övdüğü Twitlerinin ortaya çıkması ve kirli mafya ilişkileri içerisinde yer alması ise oldukça ironik görünüyor.

 

bi.JPGiki-001.JPGuc.JPG

 

HAKARET ETME MAKİNESİ: HADİ ÖZIŞIK 

Veyis Ateş'in yanı sıra olayların tam da merkezinde yer alan bir isim var O da Gazeteci Hadi Özışık.

Özışık, Sedat Peker'in kendisi hakkında yayınladığı videonun ardından sessizliğe büründü.

Youtube kanalından bir video yayınlayıp helallik isteyen Özışık'ın FETÖ'cü gazeteci Mehmet Baransu ile birlikte çektirdiği fotoğrafı da yeniden gündem oldu.

Özışık iddialarının ardından Hadi Özışık'ın geçmişi de merak edildi.

Geçtiğimiz günlerde Siyasetcafe yazarı Celal Eren Çelik, Hadi özışık'ın yükselişini kaleme aldı. Özışık'ın boyacılık yaparken bir anda nasıl medya patronu olduğunu göler önüne serdi.

 

İşte Çelik'in o yazısından bir kısım:

 

'Hadi Özışık mesleğe yerel bir gazetede başlamasının ardından hiçbir gazetecilik başarısı olmamasına karşın 1990’lı yılların başında Ankara’daki siyasetçi ve bürokrat “Kars ekibi” ile kurduğu yakınlık sayesinde 1996 yılında Tansu Çiller’in kurdurup, siyasi rakiplerine “Hakaret etme makinesi” olarak kullandığı ve tamamen Özer Uçuran Çiller tarafından kontrol edilen BTV’de “İstihbarat Şefi” pozisyonuna getirildi.

Hadi Özışık’ın ilk “Tetikçilik” günleri işte bu kanalda başladı. Bu kanalda kendilerine bizzat Özer Çiller tarafından gelen talimatlar doğrultusunda ellerine günlük olarak verilen listelerdeki kişiler hakkında hakaret içerikli, yalan, düzmece haberler yaptılar.

O dönemde bu yalan, iftira ve hakaret dolu yayınları başta Emin Çölaşan, Uğur Dündar gibi gazeteciler üzerinde yoğunlaştırdılar. Hatta BTV’nin kendilerine “Tahsisli” korumaları ile Uğur Dündar’ın ARENA ekibi arasında kavgalar yaşandı. Uğur Dündar o dönem BTV’nin meşhur “Mavi altyazı” bandı ile her gün, her saat akıl almaz galiz hakaretlere uğradı.

İşte o dönem bu hakaret metinlerini yazan, bu yalan ve iftira operasyonlarının pek çoğunu bizzat yöneten isim “İstihbarat Şefi ” sıfatı ile Hadi Özışık’tı.

Çillerin ezeli ve amansız rakibi ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz ise bir numaralı hedefleriydi. BTV gazete gibi değil bir “Operasyon merkezi” olarak konumlandırılmıştı. BTV’nin canlı yayın aracı “Görünümündeki” aracın içerisi dinleme cihazları ile donatılmış, dönemin ANAP lideri Mesut Yılmaz ve bazı önemli isimler bu araçla uzaktan dinleme operasyonlarına tabi tutulmuştu… Tabii başbakanın Çiller olduğu dönemde, Özer Çiller de devleti yönetmeye ortak olurken bunları yapmaları Hadi Özışık ve ekip arkadaşları için hiç de zor olmamıştı.

Çiller seçim hezimetine uğrayınca bu “Tetikçi” Hadi ve arkadaşları açılan milyonlarca TL’lik tazminat davası ile başbaşa kaldı zira Çiller “Ben bu adamları da bu televizyonu da tanımam etmem” deyip işin içinden sıyrıldı. Hatta o dönem borçlardan ve tazminat cezalarından yırtmak için dönemin “Yükselen yıldızı” “Jet-Fadıl” ile anlaşmalar bile yapıldı, Fadıl’ın JET-PA’sının motorsikletlerini Çiller ailesinin BTV’si pazarlamaya başladı hatta bir ara iş “Jet Fadıl’ın”  kanala ortak olma boyutuna kadar ilerledi.Neyse efendim işin o boyutu da ayrı bir yazı konusu olacak kadar detaylı, biz devam edelim yazımıza…

Hadi Özışık o dönem BTV’den parasını alamadığı ve maddi olarak zor bir dönem geçirdiği için bu kez Çiller’e düşman oldu. Ama öyle sadece düşman olmakla kalmadı…

“Tetikçilik” yaptığı dönemlerde önünde el pençe divan durduğu, övgüler yağdırdığı Tansu Çiller ve kocası Özer Uçuran Çiller hakkındaki tüm kirli işleri ÇİLLER’E KARŞI KİRLİ SAYFA adı altında kitaplaştırdı.

Hadi Özışık denilen “Omurgasız” tetikçi BTV’de bunları yaparken Sedat Peker’in 5. Videosunda övdüğü, pek çoğunuzun YouTube'da “Tonton amca” olarak tanıdığınız, şimdilerde KORKUSUZ GAZETESİ’nde yazılar yazıp ahkam kesen Memduh Bayraktar, Çiller’in işte bu medya ayağını da organize eden en önemli “Danışmanıydı”…

Hadi Özışık, Soylu’nun kendisine “İyi bir maaş, makam odası ve araç” vermesi ile İstanbul’a geldikten sonra Ankara’da kendisine “Bu işte gelecek internette, git bir haber sitesi kur” diye tavsiyede bulunan BTV’deki “Üstü” BTV’nin Genel Yayın Koordinatörü ve DYP eski Genel Sekreter Yardımcısı Bekir Altınok’un tavsiyesini dinledi.

2000 yılında Kadıköy’de küçük bir ofiste internethaber.com’u kurdu…“Tetikçi” Hadi Özışık kısa süre sonra gücün Fethullah Gülen’den yana estiğini gördü. Övgüler düzdüğü Fethullah Gülen’e haber sitesinde tonlarca övgü dolu haber yaptı, Gülen eleştirildiği zaman kendisini kalkan yaptı, destek Tweetleri attı.

Ergenekon-Balyoz kumpası döneminde “Rüzgar gülü” Hadi’nin en yakın dostları “Bavulcu” Mehmet Baransu ve bugün FETÖ firarisi olan Emre Uslu oldu. Beraber pozlar verip, nargile içtiler, çay kahve höpürdettiler.

 

ere-004.JPG

 

Hadi çok akıllıydı, Süleyman Soylu ile ilişkisini hiç kesmedi ve Soylu da ekibi ile birlikte AKP’ye geçip en önemli pozisyonlara gelince kendisini hiç unutmadı. Allah da “HADİ yürü kulum” dedi ve Soylu’nun desteği ile başta İBB olmak üzere reklam gelirleri Hadi’ye akmaya başladı…

Hadi artık “Tetikçilik” yapacak yeni “patronunu” bulmuştu. (Süleyman Soylu, Hadi’nin DYP-Çiller Ailesi’nin kontrolündeki BTV’de çalıştığı dönemde DYP’nin “Parlayan yıldızı”, önce Türkiye’nin en genç ilçe başkanı daha sonra DYP İstanbul İl Başkanıydı)

“Patronun” partide hızla yükselmesi Hadi’ye de yeni rant kapılarını araladı…

2015 yılında bir başka Karslı hem şehrisi Ahmet Arslan Ulaştırma Bakanı olunca Hadi’nin şansı iyiden açıldı…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın tüm reklam ve planlama işleri Hadi’ye verildi.

FETÖ darbeye kalkıştıktan sonra “Omurgasız” Hadi 180 derece dönüş yaptı, daha düne kadar övgüler düzdüğü FETÖ ve elebaşını yerden yere vurdu. Bu arada Hadi Sedat Peker ile de yakınlık kurdu, ilişkilerini güçlendirdi hatta bir iddiaya göre kendisine koruma tahsis edildi, altına “Çakarlı araba” tahsis edildi.

Hadi AKP’ye ve Soylu’ya “Operasyonel” olarak tahsis ettiği internethaber.com isimli sitesi ile de yetinmedi… Asıl meslekleri boyacılık-sıvacılık olan diğer 2 kardeşini de medyaya soktu… Boyacı-sıvacı Süleyman Özışık şimdilerde Türkiye gazetesinde AKP ve Erdoğan güzellemesi yapmakla meşgul. Abisi tarafından son Sedat Peker videosu sonrasında “Ben değildim Süleyman’dı” diye satılan kardeşin geçmişi de mazisi de bununla sınırlı değil...

Yazının devamı için tıklayınız...

 

KARDEŞİ DE FETÖ PAYLAŞIMLARI YAPMIŞ

 

Hadi Özışık'ın kardeşi Süleyman Özışık'ın FETÖ paylaşımlarını da unutmamak lazım...

 

suuuuu.JPG

 

 

CafeBudsman

Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler;

 

as1.jpg

as2.jpg

as3-001.jpg

as4.JPG

as5.jpg

as6.jpg

 

 

 

 

Hadi Özışık ortaya çıktı! Peker'in ses kaydını yayınladı

Hadi Özışık ortaya çıktı! Peker'in ses kaydını yayınladı

FETÖ'cü Emre Uslu 'Sedat Peker' kumpasını 6 ay önce ağzından kaçırmış!

FETÖ'cü Emre Uslu 'Sedat Peker' kumpasını 6 ay önce ağzından kaçırmış!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.