Çalandan çırpandan hesap soracağım'

Çalandan çırpandan hesap soracağım'

CHP lideri Kılıçdaroğlu Adana Ceyhan'da halka hitap etti, Erdoğan'ı topa tuttu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Siyaset temiz adamların işidir. Siyaset halka hesap verme işidir. Size sözüm var, temiz siyaseti getireceğim, düzgün siyaseti getireceğim.Kul hakkı yiyenlerden hesabını soracağım” dedi.

 

CHP lideri Adana Ceyhan’da yaptığı mitingde özetle şu mesajları verdi:

 

“Bir kutu gösteriyor bir kardeşimiz üstünde AKP, ayakkabı kutusu partisi değil mi? 


Ben merak ediyorum ‘hırsız var’ deyince niye o akla geliyor. Eğer ‘hırsız var’ dediğimiz zaman onun adı akla geliyorsa bu ülkenin yönetiminde bir sorun var demektir, bu ülkenin temiz siyasete ihtiyacı var demektir.

 

-“KUL HAKKI YİYENLERDEN HESABINI SORACAĞIM”-

 

Sevgili anneler size bir iki sözüm var. Siyaset temiz adamların işidir. Siyaset halka hesap verme işidir, siyaset cebi doldurma değil, eğer siyasetçi zengin olursa siyasette bilin ki halk fakirleşir.

 

Size sözüm var, temiz siyaseti getireceğim, düzgün siyaseti getireceğim.  Kul hakkı yiyenlerden hesabını soracağım.  Hiçbir zaman cebimi doldurmak için çalmak için çırpmak için asla buna izin vermeyeceğim. Çalandan çırpandan hesabını soracağım. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak benim için onurlu bir görevimdir.

 

Çiftçiye sözüm var. CHP’nin iktidarında mazotun litresi çiftçi için 1.5 lira olacak.

 

-EV KADINLARINA SÖZ VERDİ-

 

Ev kadınlarına sözüm var, geliri asgari ücretin altında olan her evin aile sigortası olacak.  En geç 2 yıl içinde üniversitelerin yurt sorunu asla olmayacak. Esnafa sözüm var, CHP iktidarında esnafın emekli aylığından hiçbir kesinti olmayacaktır. 


Koca Nazım’ın dediği gibi, bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine yaşayacağız.

 

Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bize oy versin vermesin bütün yurttaşlarıma saygılarımı sunuyorum.  Benim adım Kemal Kılıçdaroğlu hiçbir yurttaşımı ötekileştirmem, hiçbir yurttaşımı düşman olarak görmem.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.