Çaldığı el işlemeli bıçağı Akşener'e hediye eden İYİ Parti'li yönetici gözaltında!

Çaldığı el işlemeli bıçağı Akşener'e hediye eden İYİ Parti'li yönetici gözaltında!

Bir iş yerinden 25 el işlemeli bıçak çalan ve bu bıçaklardan birisini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e hediye eden İYİ Parti Osmaniye Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi A.Z., gözaltına alındı.

Bir iş yerinden 25 el işlemeli bıçak çalan İYİ Parti Osmaniye Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi A.Z., gözaltına alındı. Zanlının bıçaklardan birisini, partisinin Genel Başkanı Meral Akşener'e hediye ettiği tespit edildi.

 

ÇALINTI BIÇAĞI AKŞENER'E HEDİYE ETMİŞ


Güvenlik güçleri, A.Z’nin, satın aldığı süs tüfeği ile çaldığı öne sürülen el işlemeli bıçaklardan birini, dün kentte esnaf ziyaretleri yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e hediye ettiğini belirledi. A.Z’nin, Akşener kentten ayrıldıktan sonra gözaltına alındığı öğrenildi.

 

"25 ÜRÜNÜ ÇALMIŞ"


Avşar, yaptığı açıklamada, şüpheli A.Z'nin Meral Akşener'e hediye edilmek üzere süs eşyası bir tüfek hazırlattığını belirterek, "Eski borcunu kapattı, bunu da hesaba yazdırmış. Hazırlanırken 25 ürünümüzü çalarak dışarıda bekleyen motosikletliye taşımış. Bu sırada da buradaki elemanları başka bir iş bahanesiyle alıkoymuş." dedi.



Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.