Can Ataklı, İmamoğlu'nun mağduriyet algısına sinirlendi! 'Ne mağduru yahu, resmen Kılıçdaroğlu'na operasyon çekildi'

Can Ataklı, İmamoğlu'nun mağduriyet algısına sinirlendi! 'Ne mağduru yahu, resmen Kılıçdaroğlu'na operasyon çekildi'

Can Ataklı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aldığı hapis cezasının ardından yarattığı mağduriyet algısına sinirlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aldığı hapis cezasının yakınları devam ediyor. Mağduriyet algısına sinirlenen Can Ataklı “Araştırma şirketleri Kemal Kılıçdaroğlu'na operasyon yaptı. Sizin karşınızdaki Recep Tayyip Erdoğan! Farkında mısınız?” dedi.

Dün akşam çekilen fotoğrafları dikkatle incelediğini dile getiren Can Ataklı, “Recep Tayyip Erdoğan'ın İmamoğlu'nu kendi eliyle Cumhurbaşkanı seçtirecek hale getirmesi mümkün mü? İmamoğlu olayı mağduriyete çevirince Kılıçdaroğlu çok öfkelendi. İmamoğlu için en az bir sene tehlike yok” ifadelerini kullandı.


İşte gazeteci Can Ataklı'nın konuyla ilgili yaptığı yorumlar...

 

“Hayal dünyasında yaşıyorlar. Göreceksiniz Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı çok büyük hatadır. Tam tersi bu durum İmamoğlu'nu bitirebilir. Sevincini saklayamadı. Böyle bir aptallık olabilir mi? Tahminimi söylüyorum. Başka şeyler de tabi ki olabilir. Karşındaki Tayyip Erdoğan, hala anlamadın mı?”

 

'KILIÇDAROĞLU'NA OPERASYON ÇEKİLDİ'


Can Ataklı, anket şirketleri aracılığıyla Kılıçdaroğlu'na operasyon çekildiğini iddia etti.

Akşener ile İmamoğlu'nun dün akşama damga vuran fotoğrafı hakkında da konuşan Ataklı “Meral Akşener ile İmamoğlu’nun sarıldığı fotoğrafa bakın, mağduriyet var mı? Gülüyorlar seviniyorlar. Ekrem İmamoğlu, emrivaki yaptı. 6’lı masayı davet ediyorum dedi. Meral Akşener’de atladı hemen ben varım diye.” dedi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.