Can Ataklı'da İmamoğlu'na sert çıktı! 'Salak gibi gideceğin restoranın önüne kar küreme aracı gönderiyorsun'

Can Ataklı'da İmamoğlu'na sert çıktı! 'Salak gibi gideceğin restoranın önüne kar küreme aracı gönderiyorsun'

Can Ataklı, İstanbul'da kar felaketi yaşanırken balıkçı restoranına giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sert sözlerle hedef aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kent genelinde kar felaketi yaşanırken, İngiltere Büyükelçisi Dominick Chilcott ile yemek yedi. Tepkileri umursamadığını ifade eden İmamoğlu, "Gizli bir yemek değildi, tepkiler beni ilgilendirmiyor." diyerek savundu.

İmamoğlu'nun sözleri kendi cenahında da büyük tepkilere neden oldu. Muhalif yazar Can Ataklı, İmamoğlu'nu hedef alan sert bir açıklama yaptı.

 

"BU KADAR ÖNEMLİ BİR GÜNDE O YEMEĞİ ERTELERSİN"


Meteorolojiden günler öncesinden uyarıların yapıldığını vurgulayan Ataklı, "Bu kadar önemli bir günde o yemeği ertelersin. Adam gidiyormuş da veda edemezmiş de... Onlar anlardı. İkinci fahiş hata, yemek yedikten sonra da hemen çıkacaksın. 'Kar yağışı başlamamıştı. Ben biliyordum durumu arkadaşlara gereken talimatları verdim, nezaketen de bir saat kaldım' desen neyse." diye konuştu.

 

"İNSAN DEĞİL MİYİZ DİYEREK SAVUNAMAZSINIZ KENDİNİZİ"


İmamoğlu'nun bu tavrının CHP'li birçok kişiyi 'tongaya' düşürdüğünü belirten Ataklı, "Sosyal medyanın sihrine kapılan ünlü ünsüz bir çok isim atladılar. Ondan sonra silmek zorunda kaldılar. 'İnsan değil miyiz?' diyerek savunamazsınız kendinizi. Çok önemli bir kamu görevi yapıyorsan kendini özel hayat işlerinden çekeceksin. Bunlara neden maruz kalasın ki kardeşim?" dedi.

 

"SALAK GİBİ BİR DE KAR KÜREME ARACI GÖNDERİYORSUN"


İstanbullunun yollarda kaldığı, toplu ulaşımın durduğu anlarda kendisinin restorana kar küreme aracı eşliğinde gitmesine de değinen Ataklı, "Bir de salak gibi gideceğin restoranın önünde önceden kar küreme araçlarını gönderirsen" ifadeleriyle İBB Başkanı'na yüklendi.

 

 Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.