Can Ataklı'dan skandal sözler! 'Karadeniz gazı değil, Rus gazı kardeşim'

Can Ataklı'dan skandal sözler! 'Karadeniz gazı değil, Rus gazı kardeşim'

Can Ataklı Türkiye'nin ürettiği tüm yerli ve milli projelere karşı çıkarken son olarak Karadeniz'de keşfedilen doğal gaz müjdesini hedef aldı.  

Türkiye'de yapılan neredeyse tüm yerli ve milli projelere karşı çıkmasıyla ve CHP'ye verdiği destekle bilinen Can Ataklı, Togg, SİHA'dan sonra şimdi de Karadeniz'de verilen doğal gaz müjdesinden rahatsız oldu.

 

Ataklı hazımsızlık içeren şu ifadeleri kullandı;

 

"Şimdi seçime gidiyoruz. Hassas yoksullaştırılmış ve cehalete itilmiş toplumların en yumuşak kesimi bedava lafıdır. Büyük bir kandırmaca. Seçime doğru gidiyoruz. Dün akşam ateş yakıyorlar yok efendim doğalgazı getirdik falan. Orası hala şüpheli elimde bir şey yok ama orada çalışanlardan bazı sızan bilgilere göre oradaki gaz bizim Karadeniz'den çıkan gaz falan değil Rus gazı kardeşim. Oradan bir boru hattı ile buraya açıyorlar. Çünkü bu işin uzmanları diyor ki bu kadar kısa sürede bu gaz çıkarılıp evlere servis edilemez. Ama sondaj yapıldı mı yapıldı. Rezerv yapıldı mı yapıldı ama rezervle de ilgili tartışmalar var. Onlara da girmek istemiyorum ama Türkiye'yi 20 yıl 30 yıl ayakta tutacak rezerv yok orada."


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.