Çanakkale’de feci kaza: Ölü ve yaralı var

Çanakkale’de feci kaza: Ölü ve yaralı var

Çanakkale’de meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen feci kazada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Feci kaza, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana geldi. saat 20.00 sıralarında Ayvacık ilçesinde meydana gelen kazada, Çanakkale'den İzmir istikametine seyir halinde olan Sefa Akyar yönetimindeki 03 VV 478 plakalı otomobil, iddiaya göre tali yoldan Çanakkale-İzmir Karayolu’na kontrolsüz şekilde çıkan Güngör Sakallı (54) yönetimindeki 17 UE 191 plakalı otomobil ile çarpıştı.

 

canakkale-kaza.JPG

 

Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobiller karşı şeride geçti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Güngör Sakallı, kaldırıldığı Ayvacık Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sefa Akyar ise Ayvacık Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından hayati tehlikesi olması nedeniyle Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

 

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.