Canan Kaftancıoğlu'nun yardımcısından Ekrem İmamoğlu'na mesaj: Vefasız

Canan Kaftancıoğlu'nun yardımcısından Ekrem İmamoğlu'na mesaj: Vefasız

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yardımcısı Saniye Yurdakul, Twitter'da bir kullanıcının İmamoğlu'na yönelik, "Arkanda CHP'liler olmasaydı dimdik ayakta duramazdın" ifadelerini beğendi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında yaşanan kavga sürüyor. Kaftancıoğlu'nun, İmamoğlu'na yönelik, "Aptal, şizofren, müteahhit kafalı" sözleriyle aralarında yaşanan gerginliğin gün yüzüne çıkmıştı.

Ardından Kaftancıoğlu il yönetiminde İmamoğlu'na yakın olan isimleri pasife almıştı. Kaftancıoğlu'nun yardımcısı Saniye Yurdakul, Twitter'da bir kullanıcının İmamoğlu'na yönelik, "Arkanda CHP'liler olmasaydı dimdik ayakta duramazdın" ifadelerini beğenmesi arada yaşanan kavgayı yeni bir boyuta taşıdı.

CHP İstanbul'da yaşanan tartışmalarda devam ediyor. CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu ile İBB Başkanı İmamoğlu arasında yaşanan güç kavgası CHP'li Saniye Yurdakul'un tweetiyle yeni bir boyuta taşındı. Her fırsatta cumhurbaşkanı adaylığı için Kılıçdaroğlu'na destek veren Kaftancıoğlu, İmamoğlu'nun adaylık konusunda ısrarından rahatsız olduğunu her fırsatta gösteriyor.

 

asaaaa-020.JPG

 

'VEFASIZLIK YAPMA'

 

Kaftancıoğlu'nun yardımcısı Yurdakul, Twitter'da bir kullanıcının İmamoğlu'na yönelik, "Arkanda CHP'liler olmasaydı dimdik ayakta duramazdın. CHP'ye vefasızlık yapman hoş değil" ifadelerini beğendi. Yurdakul'un bu hareketi İmamoğlu'na yeni bir mesaj olarak yorumlandı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.