Canan Karatay bombayı patlattı! “En güzel botoks….”

Canan Karatay bombayı patlattı! “En güzel botoks….”

Prof. Dr. Canan Karatay, ilginç önerileriyle şaşırtmaya devam ediyor. Botoks yaptırmak isteyenlere, güzelleşmek için tavsiyelerde bulunan Karatay’ın açıklamaları haberimizde;

İç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, şaşırtan açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Botoks yaptıran kadınlara, güzelleşmek için farklı tavsiyelerde bulunan Karatay, katıldığı etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu.

canan-karatay-s,taset-cafe.jpg

Canan Karatay, Elazığ’da yaptığı konuşmada, "Şimdi hanımlar güzellik için botoks yaptırıyor, en güzel kollajen ve botoks kelle paçada vardır" dedi.

prof_dr_canan_karataydan_renkli_aciklamalar-siyaset-cafe.gif

Kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Nuran Yazıcıoğlu ile birlikte Elazığ'a gelen Prof. Dr. Canan Karatay, Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi'ni ziyaret ettikten sonra, katıldığı panelde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

KIRMIZI ETİ YAĞIYLA TÜKETİN

Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği panelde konuşan Prof. Dr. Canan Karatay, kırmızı etin yağıyla birlikte tüketildiğinde vücut için daha faydalı olduğuna dikkat çekerek, etli yemeklerden özellikle kelle paçanın faydalarını anlattı.

İşte Karatay’ın açıklamaları:

“Yağlı balıklar, köy tavuğu yumurtası, tam yağlı kaya tuzlu peynir, tam yağlı yoğurt tüketilecek. Karbonhidratlar da doğal olacak, fabrikadan çıkmış olmayacak. O halde doğanın bize bahşettiği en sağlıklı şey kelle paça, içinde her şey var.

EN GÜZEL BOTOKS KELLE PAÇADA VAR

Kelle paçayı bol bol yiyeceğiz, gençler ve çocuklar maalesef bunun ne olduğunu bilmiyor çünkü anneler bunu çocuklarına vermedi, tattırmadı, küçümsendi. Kemik ağrılarına, eklem ağrılarına iyi gelir, bağışıklık sistemini güçlendirir. En güçlü kollajendir. Şimdi hanımlar güzellik için botoks yaptırıyor, en güzel kollajen ve botoks kelle paçada vardır”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.