Cani baba tartıştığı kızını 8 kez bıçaklayarak öldürdü

Cani baba tartıştığı kızını 8 kez bıçaklayarak öldürdü

Bir baba, arabada tartıştığı 20 yaşındaki kızını 8 kez bıçaklayarak öldürdü.

Korkunç olay Avustralya'nın Adelaide kentinde meydana geldi.

Sabrina Lekaj, arkadaşlarıyla sık sık dışarı çıkan ve sosyal yaşamıyla dikkat çeken bir genç kızdı.

20 yaşındaki kızının yaşam tarzını onaylamayan 49 yaşındaki baba Petrit Lekaj, iddiaya göre kızıyla yüzleşmek ve konuşmak istedi.

 

BIÇAKLA ÖLDÜRDÜ

 

Yanına evlerinin mutfağından 15 santimetrelik bıçağı da alan ve iddiaya göre kızını korkutmak isteyen baba, Sabrina'yı arabasına bindirdi.

Arabada giderken kızıyla konuşması tartışmaya, tartışmadan da kavgaya dönen Petrij, Sabrina'yı yanındaki bıçakla öldürdü.

Kızını sekiz kez bıçaklayan cani baba, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Amacının uyuşturucu alışkanlığı olan kızını korkutmak olduğunu ileri süren baba cezaevine gönderildi.

 

CİNAYETİN DETAYLARI ÜRKÜTTÜ

 

Cinayetin detayları ise tüyler ürpertti. Cani babanın, Sabrina'yı öldürdükten sonra kızının cansız bedeniyle yaklaşık bir saat boyunca arabayla yavaş hızda gezdiği ortaya çıktı.

Petrit Lekaj, devriye gezen polis tarafından durdurulduğunda korkunç gerçek ortaya çıktı ve hemen tutuklandı.

 

cani-baba-tartistigi-kizini-8-yerinden-siyasetcafe.jpg

 

Lekaj, arabaya binmeden hemen önce bıçağı yanına aldığını itiraf etti ancak kızını sadece korkutmak istediğini, öldürmek gibi bir niyeti olmadığını iddia etti.

 

EROİN SATMAKTAN SABIKALI ÇIKTI

 

Dün duruşması görülen Petrit Lekaj, mahkeme tarafından müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Cani babanın ayrıca eroin satmaktan da sabıkası olduğu bildirildi.

Yargıç Trish Kelly, üniversitede tıp eğitimi almakta olan kızını öldüren cani babanın, kendisinin de eroin sattığını vurgulayarak, kızını uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle öldürmesinin "ironik" olduğunu belirtti.Cani babanın avukatı Ben Sale, Sabrina'nın Petrit'in "ilk göz ağrısı" olduğunu ve yaşadığı ikili hayat nedeniyle babasını kışkırttığını ileri sürdü.

Mahkemede, babasının bugüne kadar uyuşturucuyla ilgili sabıkaları bir bir açıklandı. İlk kez 1994 yılında eroin sattığı için tutuklanan adamın, daha sonra 2007 ve 2009 yıllarında da cezaevine girdiği belirtildi.

 


siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.