Canlı yayında açıkladı! ATA İttifakı resmen dağıldı

Canlı yayında açıkladı! ATA İttifakı resmen dağıldı

ATA İttifakı bileşeni Adalet Partisi'nin genel başkanı Vecdet Öz, "ATA İttifakı resmen sona ermiştir." dedi.

Günlerdir merakla ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci turdaki tutumunun ne olacağı beklenirken, çok önemli bir gelişme yaşandı.

ATA İttifakı bileşenlerinden olan Adalet Partisi'nin genel başkanı Vecdet Öz, canlı yayında "ATA İttifakı resmen sona ermiştir" dedi.

 

"HER PARTİ İSTEDİĞİ KARARI VERİR"


Halk TV'de konuşan Öz, "ATA İttifakı resmen sona ermiştir. Her parti istediği kararı verir. Nezaketen birbirimize sorduk. Ümit Hoca'nın alacağı karara saygı duyarım. Sinan Oğan bey de bir oy almıştır, dilediği şekilde hareket edebilir" dedi.

 

Vecdet Öz konuşmasının devamında şunları dile getirdi:

 

'Seçime girdik. Seçim neticelendi. Milli irade bize yüzde 5 oy verdi. Seçim devam ediyor. Bir karar vermek zorundaydık. Milli iradeye baskı olmaz. Deriz ki; biz böyle düşünüyoruz. Şu anda ATA İttfakı'nın kurulmasının sebebi; muhalefet. İlk önceliğimiz iktidarın gitmesidir. Dolayısıyla; şu anda bizim tercihimiz Kemal Kılıçdaroğlu'nun şahsına destek vermek oldu. Bu destek kararını kendisine ilettik. Bu demokratik bir hakkımızdır. Dolayısıyla seçmenlerimize biz böyle karar verdik diyoruz.'

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.