Canlı yayında İzmir Marşı okudu! Yenişafak yazarı tepki gösterdi

Canlı yayında İzmir Marşı okudu! Yenişafak yazarı tepki gösterdi

Ak Parti hükümetine yakın televizyon ve gazetelerde Atatürk sevgisi son günlerde tavan yaptı. İktidara yakın gazetenin genel yayın yönetmeni canlı yayında İzmir Marşı’nı okudu. Tepki ise Yeni Şafak Gazetesi yazarından geldi. İşte ayrıntılar;

Ak Parti iktidarında Atatürk açılımı tartışmaları devam ederken, gazeteler ve televizyon kanalları da bu tartışmalara ortak oldu. Özellikle AKP’ye yakın olan gazetelerde bazı köşe yazarları bu açılımı sert bir dille eleştirirken bazıları ise alkışladı.

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler’de canlı yayında İzmir Marşı’nı okuyarak bu açılıma destek verenler arasında yerini aldı.

Turgay Güler, Ülke TV'de sunucusu olduğu programda İzmir Marşı'nı söyledi.

Aynı zamanda Turgay Güler’in, 10 Kasım'da attığı ‘9'u 5 geçe 'hazır ol’a geçmedim, durumum nedir?’ tweet'i tekrar gündeme geldi.

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Güler’e tepki gösterdi.

Kılıçarslan, "Vaktiyle 'Mustafa Kemal düşmanlığını müesses hale getirmenin faydası yok. Kamalizm ile mücadele edilmeli' dediğimde beni 'yeteri kadar sert' bulmayan arkadaşların şimdi dağlarda açtırdığı çiçekleri ibret nazarıyla izliyorum" paylaşımında bulundu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.