Canlı yayında yüzük ve bastonunun fiyatı soruldu! Cübbeli'den 'Hepsini o seçiyor' itirafı

Canlı yayında yüzük ve bastonunun fiyatı soruldu! Cübbeli'den 'Hepsini o seçiyor' itirafı

Konuk olduğu TV programlarında söyledikleriyle gündem olan Cübbeli Ahmet dün akşam da Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programına konuk oldu.

Konuk olduğu TV programlarında söyledikleriyle gündem olan Cübbeli Ahmet, dün akşam da Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programına konuk oldu.

Halil Konakçı isimli kişinin dini söylemlerini yorumlayan Cübbeli Ahmet, 'Kıyafetlerimi eşim seçer lafı uzatmaya gerek yok ben laf dinlerim' dedi.

Ahmet Hakan, Halil Konakçı'nın söylemlerini eleştirince bu konu hakkında da yorum yapan Cübbeli Ahmet, 'Doğruların konuşulmasının mekanı zemini vardır. Üslup çok önemli. Üslubunu daha da düzeltmesi lazım.' dedi.

 

CÜBBELİ AHME: İSTİNYE'DEKİ EVİMİZE SIK SIK GELİRLERDİ...

 

'Saadet Partili vatandaşlar bana kızmaz da yönetim çok kızıyor. Erbakan Hoca ile aramız çok iyiydi. Tayyip Bey o zaman il başkanıydı. Gelirdi giderdi. Bizim evlerde ocaklarda çok siyaset konuşulur. Biz o dönem İstinye'de yaşıyorduk. Başbuğ Türkeş, Muhsin Yazıcıoğlu hep babamın eve gelirdi. ey Orada toplantılar yaparlardı. İsmail Saymaz bana sürekli siyaset konuşuyorsun diyor. Ya kardeşim ne konuşayım. Bu konular milli konular. Ahmet Davutoğlu için söyledim HDP ile iş tutmayın, 2-3 rey alacağız diye. Şimdi bu milli konu dini takvasını kendisi bilir.

 

AHMET HAKAN YÜZÜK VE BASTONUN FİYATINI SORUNCA...

 

Ahmet Hakan, Cübbeli Ahmet Hoca'nın kıyafetleriyle ilgili yorumda bulunurken bastonunun ve yüzüğünün çok dikkat çekici olduğunu belirtti.

Kapalıçarşı'dan aldığını belirten Cübbeli Ahmet, "Pahalı değil işçiliği var. Altın değil, gümüşü de 4-5 gram. Bastonu de Medine'den hediye getirdiler. 100 liraya almıştık bastonu pahalı değil. Kıyafetlerimi eşim seçiyor. 2-3 seçenek hazırlıyor eşim. Eskiden bir havam vardı, şimdi doğallıktan devam ediyoruz. Bu cübbe olmadı dese laf dinlerim. Mevzuyu uzatmamak lazım ben laf dinlerim." dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.