Çavuşoğlu’ndan çok önemli Kaşıkçı açıklaması! ‘Deliller var’

Çavuşoğlu’ndan çok önemli Kaşıkçı açıklaması! ‘Deliller var’

Sıcak Gelişme… Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Cemal Kaşıkçı olayına ilişkin çok kritik açıklamalarda bulundu. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları;

Kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı olayıyla ilgili açıklamalarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ellerinde delil olduğunu ifade etti.

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye'nin Pompeo ya da herhangi bir Amerikalı yetkiliye herhangi bir ses kaydı vermesi söz konusu değil. Elimizde bazı bilgiler ve deliller var. Netleşince dünya ile paylaşacağız" diye konuştu.

Mevlüt Çavuşoğlu, Pompeo'nun Suudi Arabistan ziyaretinin ardından Türkiye'ye geldiği ve Ankara'da kendisine ses kayıtlarının dinletildiği, deşifrelerin verildiği iddialarına yönelik açıklama yaptı. Çavuşoğlu, "Türkiye kimseye ses kaydı vermedi. Elimizde bazı bilgiler ve deliller var. Netleşince dünya ile paylaşacağız" dedi.

İşte Mevlüt Çavuşoğlu’nun o açıklaması:

"Elimizde bazı bilgiler ve deliller var. Türkiye'nin Pompeo ya da herhangi bir Amerikalı yetkiliye herhangi bir ses kaydı vermesi söz konusu değil. Ortaya çıkacak sonuçları tüm dünyayla paylaşacağız. Herhangi bir ülkeyle o ya da bu bilgiyi paylaşmamız söz konusu değil.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.