Çaycı Hüseyin öldü haberleri doğru mu? Hüseyin Alpaslan Özmol (Çaycı Hüseyin) öldü mü?

Çaycı Hüseyin öldü haberleri doğru mu? Hüseyin Alpaslan Özmol (Çaycı Hüseyin) öldü mü?

TV kanallarının en çok sevilen dizilerinden Çocuklar Duymasın'ın "Çayı Hüseyin" i Alparslan Hüseyin Özmol öldü mü? Sosyal medyada çaycı Hüseyin öldü haberleri neden yayıldı? Çaycı Hüseyin öldü mü?

Son dakika haberi olarak sosyal medyada paylaşılan Çaycı Hüseyin öldü? haberleri bir anda Çaycı Hüseyin öldü mü sorusunun yoğun olarak aranmasına sebep oldu.

Ekranların uzun soluklu dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın'ın sevilen oyuncusu Alpaslan Özmol'un öldüğü iddiası sosyal medya gündemine düşüyor. Çaycı Hüseyin karakterine hayat veren Alpaslan Özmol'un sağlık durumu merak ediliyor. Çaycı Hüseyin öldü mü? sorusunun cevabı araştırılmaya başladı. İşte Çaycı Hüseyin Alpaslan Özmol kimdir? Sağlık durumu nasıl? 

ÇAYCI HÜSEYİN ÖLDÜ MÜ?

Hemen belirtelim ki, Çaycı Hüseyin rolüne hayat veren Alparslan Özmol ölmedi. Sosyla medyada zamana zaman bu tarz iddialar çıkıyor ve bir anda trend oluyor. Bu sefer ki iddia da Alparslan Özmol'un corona virüsü nedeniyle öldüğü şeklindeydi. Ancak böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söyleyebiliriz.

BEN ÖLMEDİM DİYOR AMA

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında da "Çaycı Hüseyin öldü" iddiaları gündeme gelmişti. Hüseyin  Alparslan Özmol bu iddialara şaşırmış ve isyan ederek "Siz hiç merak etmeyin ben size ölünce haber vereceğim" şeklinde açıklama yapmıştı.

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.