Caz müziğine bambaşka yorum

Caz müziğine bambaşka yorum

Kariyerinde usta bir çok isimle çalışan başarılı caz yorumcusu Pınar Seyhun, yeni albümü ‘Pınar Seyhun’la Hayal Ederken’ ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Timur Selçuk ve Şebnem Algın gibi kıymetli şan hocalarından dersler alan sanatçı Pınar Seyhun, üniversite yıllarında Eurovision Şarkı Yarışması Türkiye elemelerinde ‘Bakışlar’ isimli eser ile finale kalarak önemli bir başarıya da müzik kariyerinde imza attı. Eurovision sonrası Timur Selçuk, Melih Kibar, Garo Mafyan, Selçuk Başar, Selmi Andak gibi değerli müzisyenler ile çalışma fırsatı yakalayan Pınar Seyhun, müziğe bir süre ara verdi. Birlikte çalıştığı kıymetli müzik adamlarından elde ettiği eğitim birikiminden sonra çıkaracağı albüm içinde titiz bir çalışmayla yola çıktı.

 

 

‘Pınar Seyhun'la Hayal Ederken’ isimli albümünün yapımcılığını kendi üstlenen başarılı yorumcu, amacının caz müziğini pop müzikle sentezleyerek geniş kitleler tarafından dinlenilir hale getirmek olduğunu ifade etti. Albümde yer alan bir eserin sözü ve müziği Cenk Eroğlu'na ait olup, düzenlemesini Ümit Eroğlu yaparken diğer parçaların besteleri Ömer Göksel ve Zeki Baktır’a ait olup, sözler Aşkın Tuna ve Ömer Göksel, Düzenlemeler ise Ercüment Orkut imzası taşıyor.

 

 

Usta yorumcu Pınar Seyhun çalışmasını “Yapım aşamasında dört yıl süren titiz bir çalışma yürüttüğümüz bu albüm, caz, pop ve klasik tarzın bir arada var olduğu ve birbiriyle bütünleştiği bir müzik ürünü” olarak özetledi. Albümdeki müzik tarzına 'Zamanı olmayan' müzik tarzı diyen Pınar Seyhun, albümdeki şarkılarında ‘Aşk’ temasını işlediğini ifade etti.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.