Celal Eren Çelik: AK Parti Ekrem İmamoğlu’nu kabul etmedi

Celal Eren Çelik: AK Parti Ekrem İmamoğlu’nu kabul etmedi

Siyasetcafe yazarı ve deneyimli gazeteci Celal Eren Çelik’ten dikkat çeken bir iddia: Çelik, AK Parti eski İstanbul İl Başkanı ve İstanbul eski milletvekili Aziz Babuşcu’nun, İmamoğlu’nu AK Parti’den aday olmak için teklif ettiğini iddia etti.

İstanbul Belediye Başkanı seçildikten sonra hakkındaki iddialara her gün bir yenisi eklenen Ekrem İmamoğlu hakkında, bir iddia da tecrübeli gazeteci-yazar Celal Eren çelik tarafından dile getirildi.

Daha önce Süleymancı olduğu iddia edilen ve Başkan seçildikten sonra AK Parti’ye yakın iş adamı ile makamında görüşen Ekrem İmamoğlu’nun, CHP’den önce AK Parti’den aday olmak için teklif edildiği iddia edildi.

Celal Eren Çelik bu iddiayı, kişisel sosyal medya hesabından paylaştı.

Çelik, Ekrem İmamoğlu’nun daha önce açıkladığı, “AK PARTİ’den TEKLİF ALDIM” sözünün doğru olmadığını belirterek;

Ben de diyorum ki o iş öyle değil... AKP'den teklif almadınız sayın İmamoğlu.Aziz Babuşçu sizin isminizi önerdi ama yerinize Yusuf Uzun aday gösterildi. Ve tekrar soruyorum: Aziz Babuşçu ile bir yakınlığınız var mıdır? İfadelerini paylaştı.

 

twit.JPG

 

AZİZ BABUŞCU İLE YAKINLIĞINIZ VAR MI?

Çelik, Ekrem İmamoğlu’nu AK Parti’ye Aziz Babuçcu’nun önerdiğini iddia ederek, İmamaoğlu’na “Sn.İmamoğlu'na sormak lazım Babuşçu ile bir yakınlığı var mı? Sorusunu yöneltti.

 

Yıl 2014.AKP Beylikdüzü'ne aday belirlemeye çalışıyor. AKP İstanbul İl Başkanı ve milletvekili Aziz Babuşçu Ekrem İmamoğlu'nu öneriyor. İmamoğlu CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlıği yapmış ama AKP'ye aday olarak öneriliyor. Sn.İmamoğlu'na sormak lazım Babuşçu ile bir yakınlığı var mı?

 

twit-2014.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.