Celal Eren Çelik: CHP’yi 250 kişi dizayn ediyor, dönüştürüyor

Celal Eren Çelik: CHP’yi 250 kişi dizayn ediyor, dönüştürüyor

CHP’li gazeteci ve sitemizin yazarı Celal Eren Çelik, CHP’nin finans gücü olan bir grup tarafından dönüştürüldüğünü söyleyerek bunların 250 kişi olduğunu ifade etti.

 

CHP içerisinde başlattığı “Dip Dalga Hareketi” ile parti yönetimine eleştirilerini sürdüren gazeteci-yazar ve CHP üyesi Celal Eren Çelik’ten çok konuşulacak açıklamalar geldi.

Çelik, gazeteci Erdem Atay’ın veryansın tv kanalında katıldığı söyleşide çok konuşulacak ve tartışılacak açıklamalarda bulundu.

 

İNCE YANLIŞ YAPTI

Halen CHP üyesi olan fakat parti kurma çalışmalarını devam ettiren Muharrem İnce’nin yeni bir parti kurmasını doğru bulmadığını söyleyen çelik,

“Ben Muharrem incenin mücadeleyi CHP dışında yapmasını doğru bulmuyorum. Burası kuşatıldı burada bütün imkanlar bitti gideceğiz burada mücadele yapacak imkânımız kalmadı diyerek başka yerde mücadele vermelerini veya parti kurmalarının doğru bir hareket olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bu yapılar kurtarılmalı. İyi parti ve CHP gibi partiler, hele CHP kurucu unsurdur. CHP’yi kurtarmak zorundasınız. Dışarıda 2 defa aday oldum kazanamadım hadi yeni parti kurayım demek bu işin kolaycılığıdır. Bu olay bu kadar basit değildir.” İfadelerini kullandı.

CHP TABANI RAHATSIZ

Celal eren ÇELİK parti tabanının rahatsız olduğunu belirterek şunları ifade etti:

“Ben başında olduğum dip dalga hareketi ile pandemi sürecinde 1600 km yol yaptım. 6 ile bizzat gittim, oralardaki partililerle buluştuğunda çok önemli bir tespitte bulundum. Partinin içindeki bu yanlışları, gayri milli politikaları eleştiren, isyanı olan çok ciddi bir kitle var. “

 

250 KİŞİ CHP’Yİ DİZAYN EDİYOR

Çelik, CHP’yi dönüştüren yapının örgütlü ve finans gücü olan bir yapı olduğunu söylediği konuşmasında, bu kişilerin sayısını da tam olarak verdi.

Çelik’in o açıklamaları şöyle:

250 kişi örgütlü bir yapıyı yönetiyor. Bunlar 251 kişi yoklar, çok net söylüyorum, yemin ediyorum 250 kişi bunlar. 250 tane çok örgütlü bir yapıdan bahsediyorum. Bu 250 kişinin altında bulundurdukları bir network ağı var ve finans güçleri var. Bu 250 kişi koskoca CHP gibi bir partiyi dönüştürüyor, dizayn ediyor ve kaderine hükmediyor. Öbür tarafta ise yığınlar var, gerçekten çok büyük bir kitle var, bunlar parti yönetimi istemiyor, parti yönetimini eleştiriyor, bu gayri milli politikalardan rahatsız ama bu insanlar örgütsüz. Bunlar birbirinden habersiz, 3 kişi bir araya geldiklerinde eleştiriyor. Veya biri arka masada bir twit atıyor ama hiçbirinin birbirinden haberi yok. Onun için önemli olan bu insanları örgütleyebilmek bunu başaracağımıza inanıyorum. Zor olduğu doğru ancak bunu yapacağız. Bu örgütlenmeyi başardığımızda CHP içerisinde olan milli hassasiyete sahip olanların oranı yüksek bu insanların örgütlü olarak bir araya geldiğinde, bu saldırı bu kuşatma kırılacak. Bu saldırı geri püskürtülecek. Ve Türkiye’deki siyasi partilerde de gerçekten bu ülkenin kurucu değerlerine milli değerlerine hassas olan kadrolar gelip arada o siyaseti yapacaklar diye düşünüyorum.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum