Celal Eren Çelik'ten İsmail Saymaz'a kapak

Celal Eren Çelik'ten İsmail Saymaz'a kapak

Gazeteci yazar Celal Eren Çelik'ten gazeteci yazar İsmail Saymaz'a gönderme. Saymaz Türkiye'nin gündemine oturan Kızılay haberini kaynak göstermeden paylaştı.

Gazeteci, yazar ve siyasetcafe.com yazarı Celal Eren Çelik'in bugün gösterdiği gazetecilik başarısı gündem oldu. Çelik, Kızılay'ın Ensar Vakfı'na aktardığı 7.9 milyon dolarlık bağışın belgesini yayınlayarak bir anda bütün basının gündemine oturdu. 

Celal Eren Çelik, Gazetta9 adlı kendi internet sitesine yazdığı haberde, BAŞKENT GAZ tarafından Kızılay'a bağışlanan 8 milyon dolar bağışın, 7.925 dolarının Ensar Vakfı'na devredildiğini bildirdi. Çelik bu bağışın belgesini de yayınladı.

KIZILAY AÇIKLAMA YAPTI

Kızılay bir açıklama yaparak haberin doğru olduğunu kabul etti. Kızılay açıklamasında; "Söz konusu haberde adı hayırsever geçen firma Kızılay'a bağışta bulunmuş ve şart olarak da, eğitim hizmetlerine destek vermek amacıyla öğrenci yurdu yapılmak üzere habere konu olan vakfa aktarılması istenmiştir." ifadelerini paylaştı.

HABER TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURDU

Celal Eren Çelik'in haberi bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu. Bir çok haber sitesi haberi servis etti. Gazeteci yazar İsmail saymaz ise haberi kişisel twitter hesabından paylaşırken haberin kaynağını açıklamadı.

Saymaz'ın kaynak belirtmeden haberi paylaşması kullanıcılarından tepki aldı.

Celal Eren Çelik'te Saymaz'a hitaben yaptığı paylaşımda şunları söyledi.

 

"Celal Eren Çelik'i neden kaynak göstermiyorsunuz?" diye sorup,kaynak göstermesini isteyen dostlarımız boşuna beklemesin .. Kendisi bizi çok sever...

 

 

celik.JPG

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.